OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

powered by Agones.gr - Stoixima

Ericsson-LG & blue technonologies

Ericsson-LG & blue technonologies
Introduce you to iPECS

Κυριακή 28 Οκτωβρίου 2012

Ίκαρος Καλλιθέας - Ολυμπιακός 53-97...

Χωρίς να αντιμετωπίσει δυσκολίες ο Ολυμπιακός επιβλήθηκε στο κλειστό της Γλυφάδας του Ικάρου με 97-53 και σημείωσε την τρίτη του νίκη στο φετινό πρωτάθλημα.

Ο Ολυμπιακός άφησε πίσω του την ήττα από την Ζαλγκίρις στο ΣΕΦ, έπαιξε με συγκέντρωση κόντρα στον Ίκαρο Καλλιθέας και δεν δυσκολεύτηκε να πάρει τη νίκη με 97-53.
Οι παίκτες του Γιώργου Μπαρτζώκα επέβαλαν από τα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης το παιχνίδι τους και δεν δυσκολεύτηκαν να φτάσουν στο θετικό αποτέλεσμα, σημειώνοντας την τρίτη διαδοχική τους νίκη στο πρωτάθλημα της Basket League ΟΠΑΠ.

Ο αγώνας:

Ο Ολυμπιακός ξεκίνησε δυνατά την αναμέτρηση απέναντι στον Ίκαρο Καλλιθέας και κατάφερε να επιβάλει το παιχνίδι του από τα πρώτα λεπτά χωρίς να αντιμετωπίσει ιδιαίτερες δυσκολίες από τους παίκτες του Δημήτρη Πρίφτη.

Οι "ερυθρόλευκοι" κατάφεραν, παίζοντας πολύ καλή άμυνα να ξεφύγουν με 13 πόντους στο τέταρτο λεπτό του αγώνα, με τον Ίκαρο να μην έχει καταφέρει να σημειώσει ακόμα καλάθι (13-0). Ο Ολυμπιακός συνέχισε με τον ίδιο ρυθμό και δεν δυσκολεύτηκε να κλείσει την πρώτη περίοδο με προβάδισμα 20 πόντων κόντρα στον σύλλογο της Καλλιθέας μέσα στο κλειστό της Γλυφάδας (9-29).

Με την έναρξη του δευτέρου δεκαλέπτου, οι παίκτες του Γιώργου Μπαρτζώκα θα συνεχίσουν να έχουν το προβάδισμα στο σκορ και στο 13ο λεπτό θα έχουν προβάδισμα 18 πόντων (13-31). Ο Ίκαρος θα προσπαθήσει να γίνει πιο επιθετικός και με τον Κυρίτση θα καταφέρει να σημειώσει κάποια καλάθια, αλλά η διαφορά μεταξύ των δύο ομάδων παρέμενε μεγάλη.

Έτσι, οι πρωταθλητές Ευρώπης θα καταφέρουν να πάνε στα αποδυτήρια με προβάδισμα 31 πόντων, έπειτα από ένα τρίποντο του Βαγγέλη Μάντζαρη μερικά δευτερόλεπτα πριν το τέλος του δεύτερου δεκαλέπτου.

Διατήρησε το προβάδισμα...

Τα πράγματα στην τρίτη περίοδο δεν άλλαξαν. Ο Ολυμπιακός διατήρησε το προβάδισμα του, με τον Ίκαρο Καλλιθέας να προσπαθεί να μειώσει την διαφορά από την ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα. Παρόλα αυτά, οι φιλοξενούμενοι διατηρούσαν τον έλεγχο του αγώνα χωρίς δυσκολίες, παρότι είχαν ρίξει τον ρυθμό.

Έπειτα ο Ολυμπιακός θα συνεχίσει να έχει το προβάδισμα με τον Λαρεντζάκη να μειώνει σε 31-68, ενώ ο ίδιος παίκτης με 1/2 βολές θα κάνει το 32-68, σκορ με το οποίο ολοκληρώθηκε το τρίτο δεκάλεπτο του αγώνα.

Στα τελευταία δέκα λεπτά του αγώνα, οι Πειραιώτες θα ανεβάσουν και πάλι την απόδοση τους. Ο Κώστας Σλούκας θα κάνει το 35-75, ενώ ο Στράτος Περπέρογλου θα σημειώσει στο 35' το 37-77 για τον Ολυμπιακό, ανεβάζοντας την διαφορά στους 40 πόντους.

Ο Κυρίτσης θα πετύχει το 41-79 και ο Δημήτρης Μαυροειδής θα κάνει το 41-81 στο 36'. Ο Μήτσιαλος με 2/2 βολές θα σημειώσει το 43-81, με τον Σλούκα και πάλι να πετυχαίνει το 43-83. Ο Μαρτίνας Γκετσεβίτσιους με εύστοχο σουτ τριών πόντων θα κάνει το 43-86, ενώ ο Λαρεντζάκης και πάλι με 1/2 βολές θα μειώσει σε 44-86. Με αυτόν τον τρόπο οι "ερυθρόλευκοι" δεν θα δυσκολευτούν να φτάσουν στην τρίτη τους νίκη στο φετινό πρωτάθλημα της Basket League ΟΠΑΠ, καθώς επικράτησαν του Ικάρου Καλλιθέας με 97-53.

Τα δεκάλεπτα: 9-29, 21-52, 32-68, 53-97.

Ίκαρος Καλλιθέας (Δημήτρης Πρίφτης): Στραντ, Λαρεντζάκης 12 (2), Κύριτσης 19 (1), Ουαϊατ 7, Στέβοβιτς 2, Φαγιέ 3 (1), Γκίμπσον 2, Γιαννακίδης, Αγαδάκος 2, Μήτσιαλος 4, Οικονομόπουλος, Σίμτσακ 2.

Ολυμπιακός (Γιώργος Μπαρτζώκας): Χάινς 11 (4ριμπ.), Λο 7 (1), Άντιτς 13 (2), Σπανούλης 7, Περπέρογλου 7, Σλούκας 9 (4ασ.), Μαυροειδής 6 (5ριμπ.), Γκετσεβίτσιους 10 (2), Πρίντεζης 9, Παπανικολάου 10 (2) (6ριμπ.), Μάντζαρης 8 (2) (4ασίστ, 3 κλ.), Κατσίβελης.

Γήπεδο: ΕΑΚ Γλυφάδας

Διαιτητές: Σταματόπουλος, Πουρσανίδης, Αναστόπουλος

*Το παρών στο γήπεδο έδωσε και ο εκ των ιδιοκτητών της ΚΑΕ Ολυμπιακός, Παναγιώτης Αγγελόπουλος.

*Την προσπάθεια του αδελφού του Κάιλ Χάινς παρακολούθησαν από τις εξέδρες ο παίκτης του Περιστερίου, Τάιλερ Χάινς, αλλά και ο ξάδερφος του Έισι Λο, Ντουάιτ Θορν.

 http://www.sport24.gr


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Best Buy Printable Coupons