OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

powered by Agones.gr - Stoixima

Ericsson-LG & blue technonologies

Ericsson-LG & blue technonologies
Introduce you to iPECS

Τρίτη 23 Οκτωβρίου 2012

Tελικός το ματς με τη Μονπελιέ...

Εξαιρετικά κρίσιμο για τα φετινά ευρωπαϊκά όνειρα του Ολυμπιακού χαρακτηρίζει το ματς κόντρα στη Μονπελιέ, ο Τζαμέλ Αμπντούν.

Ο Αλγερινός μεσοεπιθετικός τόνισε ότι η νίκη για τους Πειραιώτες είναι απαραίτητη αν θέλουν να έχουν ελπίδες να συνεχίσουν, ενώ αναφέρθηκε και στο ελληνικό πρωτάθλημα, όπου επεσήμανε ότι το έργο των «ερυθρόλευκων» είναι ευκολότερο από πέρσι.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Αμπντούν στο football.fr:

Για το προσεχές παιχνίδι με τη Μονπελιέ: «Είναι ένα ματς που πρέπει να κερδίσουμε οπωσδήποτε για να μπορούμε να ελπίζουμε τουλάχιστον στην τρίτη θέση. Περιμένουμε να είναι πολύ δύσκολο, η Μονπελιέ μπορεί να μην έχει πια τον Ζιρού, όμως έκαναν εξαιρετικά ματς απέναντι σε Άρσεναλ και Σάλκε. Είμαι σίγουρος ότι την Τετάρτη θα είναι έτοιμοι».

Για την παρουσία του Ολυμπιακού στην Ευρώπη: «Το δυνατό μας σημείο είναι ότι παίζουμε πολύ με την μπάλα. Την περσινή χρονιά αποδώσαμε πολύ ωραίο ποδόσφαιρο στην Ευρώπη. Το μόνο αδύνατο σημείο μας φέτος είναι ότι υπάρχουν πολλοί παίκτες που δεν έχουν εμπειρία στη διοργάνωση».

Για το εντυπωσιακό ξεκίνημα του Ολυμπιακού τη φετινή σεζόν: «Είμαστε απλά η καλύτερη ομάδα. Το περιμέναμε. Ακόμα και την περσινή χρονιά όταν βρισκόμασταν πέντε πόντους πίσω από τον Παναθηναϊκό, ξέραμε ότι θα κερδίσουμε το πρωτάθλημα. Φέτος τα πράγματα είναι ακόμα πιο εύκολα.

Για τις οικονομικές συνθήκες που αντιμετωπίζει στον Ολυμπιακό: «Στην ομάδα μου δεν αντιμετωπίζουμε προβλήματα, πληρωνόμαστε στην ώρα μας. Εγώ επέκτεινα το συμβόλαιό μου και δεν σκέφτομαι αυτή τη στιγμή να γυρίσω στη Γαλλία». 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Best Buy Printable Coupons