OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

powered by Agones.gr - Stoixima

Ericsson-LG & blue technonologies

Ericsson-LG & blue technonologies
Introduce you to iPECS

Παρασκευή 19 Οκτωβρίου 2012

Μιλάνε ξανά το Σάββατο...

Ο Ζιοβάνι που μίλησε και την Παρασκευή με ανθρώπους του Ολυμπιακού για την προοπτική της συνεργασίας τους πρόκειται να έχει νέο τετ α τετ με τον Βαγγέλη Μαρινάκη το Σάββατο.

Πιθανό είναι ο Ζιοβάνι να μην απαντήσει εντός της ημέρας στην πρόταση που του έκανε η ΠΑΕ Ολυμπιακός. Ο Βραζιλιάνος άσος που είδε τις εγκαταστάσεις του Ρέντη και μίλησε αρκετά με τους παράγοντες των Πειραιωτών το πρωί της Παρασκευής προσπαθεί να δει πως μπορεί να διαμορφώσει το πρόγραμμά του ώστε να αναλάβει το πόστο που του έχει προσφερθεί.

Επειδή οι οικογενειακές και μη υποχρεώσεις του είναι ουκ ολίγες επιζητά να εξαντλήσει κάθε πιθανότητα για τον τρόπο με τον οποίο μπορεί να συνδυαστούν αυτές με εκείνο που ζητούν οι ερυθρόλευκοι. Επειδή ο «Ζίο» θέλει να κάνει πολύ καλή δουλειά στην Βραζιλία εφόσον δώσει τελικώς θετική απάντηση το σκέφτεται σε μεγάλο βαθμό. Επρόκειτο για έναν ακόμα λόγο που ήθελε να μεταβεί στου Ρέντη για να έχει πλήρη εικόνα και για τις συνθήκες και για πως είναι οι εγκαταστάσεις και για το ακριβώς ζητούν στο λιμάνι.

Σύμφωνα με νέες πληροφορίες ο «μάγος» θα μιλήσει ξανά με τον Βαγγέλη Μαρινάκη. Η επόμενή τους συνάντηση πρόκειται να γίνει το Σάββατο (σ.σ. πριν ή μετά τον αγώνα με την Ξάνθη) όπου εκεί λογικά θα ξεκαθαριστούν όλα. Από το περιβάλλον του Βραζιλιάνου πάντως προέκυπτε ότι μπορεί να δώσει την απάντησή του την Παρασκευή και να συζητήσει έτσι και αλλιώς με τον πρόεδρο του Ολυμπιακού το Σάββατο. Είναι δεδομένο ότι ο ίδιος θέλει πολύ να βοηθήσει όπως μπορεί την πρώην του ομάδα.


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Best Buy Printable Coupons