OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

powered by Agones.gr - Stoixima

Ericsson-LG & blue technonologies

Ericsson-LG & blue technonologies
Introduce you to iPECS

Κυριακή 7 Οκτωβρίου 2012

Δύο νίκες με Μονπελιέ...

Ο Δημήτρης Σιόβας σε συνέντευξη του αναφέρθηκε στο ματς με την Άρσεναλ, ενώ υποστήριξε πως με δύο νίκες επί της Μονπελιέ ο Ολυμπιακός μπορεί να κυνηγήσει και τη 2η θέση στον όμιλο

Ζήτησε την στήριξη του κόσμου στον αγώνα με την Μονπελιέ στην Γαλλία. Οι δηλώσεις του Δημήτρη Σιόβα.

 Αναφερόμενος για τον αγώνα με την Άρσεναλ τόνισε: "Μας άφησε πίκρα. Αισθανθήκαμε μεγάλη στεναχώρια στο φινάλε του αγώνα με την Άρσεναλ, γιατί ξέραμε ότι αξίζαμε κάτι καλύτερο. Θέλαμε κάτι παραπάνω και παλέψαμε γι' αυτό.

Θέλαμε και αξίζαμε τουλάχιστον την ισοπαλία. Με λίγη τύχη, αν είχαμε προηγηθεί, ίσως να παίρναμε και κάτι παραπάνω. Ψυχολογικά, όμως, μας... έριξε πολύ το γρήγορο γκολ στο β' ημίχρονο.

Ευχαριστούμε τον κόσμο που μας ακολουθεί παντού. Μας ανεβάζει ψυχολογικά όταν τον βλέπουμε κοντά μας και τον ακούμε να φωνάζει συνεχώς. Στο Λονδίνο ήταν απίστευτος. Φώναζε όλη την ώρα, ακόμη κι όταν χάναμε. Δεν σταμάτησε λεπτό. Παίζουμε γι' αυτόν. Θέλουμε να του δώσουμε χαρές. Καταλαβαίνουμε ότι η μεγάλη του λαχτάρα και επιθυμία είναι να πάρει χαρές στην Ευρώπη. Κι εμείς το θέλουμε πολύ".

Για το να θα πρέπει ο κόσμος της ομάδας να βρεθεί και στο "Μοσόν" κόντρα στην Μονπελιέ, ο Σιόβας υποστήριξε τα εξής: "Ναι, να έλθουν και στο Μονπελιέ, τους θέλουμε κοντά μας. Πιστεύω και ελπίζω πως θα τους δώσουμε χαρά σε αυτό το ματς. Ξέρουμε πως αν κερδίσουμε τη Μονπελιέ και στα δύο ματς μπορούμε να προκριθούμε ως δεύτεροι. Αν όχι, θα πάμε για την 3η θέση".

http://www.sport24.gr


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Best Buy Printable Coupons