OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

powered by Agones.gr - Stoixima

Ericsson-LG & blue technonologies

Ericsson-LG & blue technonologies
Introduce you to iPECS

Παρασκευή 5 Οκτωβρίου 2012

Η προπόνηση της Παρασκευής...

Οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού συνέχισαν και σήμερα την προετοιμασία τους για το ματς της Κυριακής απέναντι στον Αστέρα Τρίπολης.

Με την προσθήκη δύο «νέων» προσώπων πραγματοποιήθηκε η πρωινή προπόνηση της Παρασκευής για τον Ολυμπιακό. Ο λόγος για τον Ραφίκ Τζιμπούρ και τον Βασίλη Τοροσίδη, οι οποίοι γυμνάστηκαν κανονικά, μαζί με την υπόλοιπη ομάδα. Οι δύο ποδοσφαιριστές αφήνουν πίσω τους τα προβλήματα τραυματισμών που τους ταλαιπώρησαν το προηγούμενο διάστημα.

Ο Λιούμπομιρ Φέισα, από την άλλη, συνέχισε το πρόγραμμα αποκατάστασης που ακολουθεί, προκειμένου να ξεπεράσει το πρόβλημα που τον ταλαιπωρεί στον προσαγωγό. Μαζί του και ο Τάσος Παπάζογλου, ο οποίος είναι σε διαδικασία ανάρρωσης και αποκατάστασης από τον τραυματισμό του στον ώμο, στο ματς κόντρα στον Ατρόμητο.

Μία ελαφριά αδιαθεσία, παρουσιάζοντας συμπτώματα κοινού κρυολογήματος, παρουσίασε ο Γιάννης Ζαραδούκας και αναγκάστηκε να αποχωρήσει από την προπόνηση, χωρίς να συντρέχει λόγος ανησυχίας.

Οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού προπονήθηκαν εντατικά, δίνοντας ιδιαίτερη βαρύτητα στο κομμάτι της τακτικής. Έκαναν δίτερμα, δουλεύοντας επάνω σε αυτά που θέλει να τους περάσει ο προπονητής, κ. Λεονάρντο Ζαρντίμ, χωρίς ωστόσο να «παραμελούν» και το κομμάτι της τεχνικής.

Ο Ρόι Κάρολ επέστρεψε κανονικά στις υποχρεώσεις της ομάδας μας, λαμβάνοντας μέρος στο πρωινό πρόγραμμα. Η επόμενη προπόνηση των «ερυθρολεύκων» είναι προγραμματισμένη για το πρωί του Σαββάτου, στις 10:30.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Best Buy Printable Coupons