OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

powered by Agones.gr - Stoixima

Ericsson-LG & blue technonologies

Ericsson-LG & blue technonologies
Introduce you to iPECS

Τρίτη 23 Οκτωβρίου 2012

Ο Ολυμπιακός είναι το φαβορί...

Την άποψη πως ο Ολυμπιακός είναι - λόγω εμπειριών στη διοργάνωση - το φαβορί για τη νίκης στην αναμέτρηση της Τετάρτης, εξέφρασε ο τεχνικός της Μονπελιέ, Ρενέ Ζιράρ.

«Αυτό που θέλω να πω είναι πως δεν είμαστε το φαβορί στο ματς, γιατί απλούστατα εμείς δεν έχουμε εμπειρία από τη μεγαλύτερη διοργάνωση, αντίθετα ο Ολυμπιακός είναι έμπειρη ομάδα και νομίζω πως είναι και το φαβορί», ήταν η αρχική τοποθέτηση του προπονητή της Μονπελιέ, Ρενέ Ζιράρ.

«Βέβαια η έδρα παίζει κάποιο ρόλο, αλλά εγώ πιστεύω ότι η ελληνική ομάδα είναι το φαβορί», επέμεινε ο τεχνικός της αντιπάλου των «ερυθρόλευκων» και συμπλήρωσε: «Από τη μέρα που έγινε η κλήρωση, ξέραμε ότι Άρσεναλ και Σάλκε έχουν τον πρώτο λόγο και ότι εμείς με τον Ολυμπιακό θα προσπαθήσουμε για την τρίτη θέση ή για κάτι καλύτερο. Είχαμε ένα παρόμοιο ξεκίνημα στο γκρουπ, αλλά είναι σημαντικό που εμείς έχουμε τουλάχιστον έναν βαθμό με την ισοπαλία που πήραμε στη Γερμανία. Ο νικητής του αυριανού (σ.σ. σημερινού) αγώνα θα έχει ένα προβάδισμα, αλλά εκτίμηση μου είναι πως πολλοί βαθμοί είναι «ανοιχτοί» και για τα επόμενα ματς. Δεν είμαστε αγχωμένοι αλλά καταλαβαίνει εύκολα κάποιος ότι τέτοιου είδους ματς, παιχνίδια Champions League δηλαδή, δίνουν άγχος σε κάθε ομάδα».
 
 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Best Buy Printable Coupons