OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

powered by Agones.gr - Stoixima

Ericsson-LG & blue technonologies

Ericsson-LG & blue technonologies
Introduce you to iPECS

Σάββατο 13 Οκτωβρίου 2012

Κωδικός» γκολκίπερ...

Ο αναβαθμισμένος ρόλος του Αντώνη Νικοπολίδη στο πλευρό του Λεονάρντο Ζαρντίμ περιλαμβάνει και το πολύ σημαντικό και ευαίσθητο κομμάτι των τερματοφυλάκων.

Έχοντας υπάρξει συμπαίκτης και δάσκαλος του Μέγιερι και έχοντας πολύ καλή γνώση και πλήρη εικόνα από την πορεία του Κάρολ ο Νικοπολίδης είναι ο κατάλληλος άνθρωπος να δείξει πράγματα και στους δύο τερματοφύλακες και να τους βελτιώσει ακόμα περισσότερο. Σύμφωνα με πληροφορίες ο παλαίμαχος άσος των Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού έχει την πρόθεση να μιλήσει και με τον Ούγγρο και με τον Βορεϊοιρλανδό τερματοφύλακα τόσο για την έως τώρα πορεία τους στην ομάδα όσο και για το πως θα πρέπει να λειτουργούν και να κινούνται από εδώ και πέρα.

Ο ίδιος γνωρίζει άριστα την θέση και ξέρει πολύ καλά το πως θα πρέπει να δουλεύει ένας πορτιέρε σε μία ομάδα που κάνει πρωταθλητισμό. Το γεγονός ότι έχει εξαιρετικές σχέσεις με τον Μέγιερι θα τον βοηθήσει σε μεγάλο βαθμό στο σκέλος αυτό. Ο Νικοπολίδης έχει αυτήν την στιγμή πολλά πράγματα στο μυαλό του και θέλει να συμβάλλει όπου μπορεί στους φετινούς Πειραιώτες. Είναι δεδομένο ότι ο νέος συνεργάτης του Ζαρντίμ έχει πολύ καλή άποψη και για τον Μέγιερι και για τον Κάρολ. Άλλωστε μεταξύ άλλων (και) εκείνος χρεώνεται την μεγάλη πρόοδο του Ούγγρου τερματοφύλακα τα τελευταία χρόνια.

Στο πλάνο του έχει κατά νου να καταπιαστεί και με τον νεαρό Γιαννιώτη προκειμένου να τον εξελίξει όσο περισσότερο γίνεται. Φυσικά όλα αυτά θα γίνονται υπό την επόπτευση και την συνεργασία με τους προπονητές τερματοφυλάκων. Ας μην ξεχνάμε πως ο Νικοπολίδης είχε πολύ καλή συνεργασία και με τον Αλέκο Ράντο στου Ρέντη, όποτε όλα αυτά θα παίξουν τον ρόλο τους. Το σημαντικό την δεδομένη χρονική στιγμή για τον ίδιο είναι να υπάρξει όσο το δυνατόν πιο καλή διαχείριση των δύο πορτιέρε αλλά και το να γίνουν από εδώ και πέρα ακόμα καλύτεροι.

http://www.gazzetta.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Best Buy Printable Coupons