OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

powered by Agones.gr - Stoixima

Ericsson-LG & blue technonologies

Ericsson-LG & blue technonologies
Introduce you to iPECS

Σάββατο 20 Οκτωβρίου 2012

Τα σχόλια των παικτών μας...

Αναλυτικά:

Ραφίκ Τζιμπούρ
«Νομίζω ότι αν επέλεγα κάποιον άλλον ποδοσφαιριστή ως MVP θα έλεγα ότι αυτός είναι ο Μανωλάς. Έβαλε το πρώτο γκολ και ήταν πολύ καλός στην άμυνα. Μετά το παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης είπα κάποια πράγματα, για τα οποία θέλω να πω ξανά ότι δεν είχαν στόχο τον προπονητή μας. Μιλούσα για το δικό μας παιχνίδι, αυτά που κάνουμε εμείς οι παίκτες μέσα στο γήπεδο. Κοιτάξαμε μετά το ματς με τον Αστέρα τα λάθη μας και να μην τα κάνουμε ξανά με την Ξάνθη. Το πετύχαμε αυτό και θεωρώ ότι κάναμε το καλύτερό μας παιχνίδι μέχρι στιγμής. Τώρα πάμε στο Μονπελιέ, να κοντραριστούμε με μία περίπλοκη ομάδα, έναν δύσκολο αντίπαλο. Θα προσπαθήσουμε να κάνουμε κάτι καλό, γιατί το ματς είναι για εμάς τελικός. Είναι ίσως η τελευταία ευκαιρία που έχουμε να συνεχίσουμε με αξιώσεις στη διοργάνωση».

Παναγιώτης Βλαχοδήμος
«Περίμενα καιρό να πάρω την ευκαιρία. Θεωρώ πως είμαι έτοιμος. Θα κάνω ότι μπορώ για να βοηθήσω την ομάδα. Με βοηθά πάρα πολύ».
Για το ματς με την Μονπελιέ: «Εύχομαι να πάρουμε τους τρεις βαθμούς και να μπούμε σε τροχιά πρόκρισης».

Νταβίντ Φουστέρ

«Ιδιαίτερα μετά την τελευταία πολύ κακή εντός έδρας εμφάνισή μας ήταν πάρα πολύ σημαντικό το γεγονός ότι έπρεπε να προσφέρουμε καλό θέαμα γιατί όλοι οι παίκτες έχουν συνείδηση του τι συμβαίνει αυτή τη στιγμή στην Ελλάδα και σε πολλές άλλες χώρες. Αλλά για την οικονομική κατάσταση που αντιμετωπίζει ο κόσμος και από τη στιγμή που πληρώνει για ένα εισιτήριο, έχουμε την υποχρέωση να τους προσφέρουμε ένα όμορφο θέαμα. Η αλήθεια είναι πως το δεύτερο ημίχρονο ήταν πολύ καλό. Είχαμε πολύ περισσότερο τον έλεγχο του παιχνιδιού, είχαμε την κατοχή της μπάλας και από τη στιγμή που το εκμεταλλευτήκαμε αυτό, κάνοντας ευκαιρίες και βάζοντας γκολ, όλα έγιναν πιο εύκολα».

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Best Buy Printable Coupons