OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

powered by Agones.gr - Stoixima

Ericsson-LG & blue technonologies

Ericsson-LG & blue technonologies
Introduce you to iPECS

Παρασκευή 26 Οκτωβρίου 2012

Δεν θα βιαστούν στον Ολυμπιακό...

Άσχημη τροπή και εξέλιξη είχαμε στο θέμα του Τζόι Ντόρσεϊ, καθώς ο Αμερικανός δεν θα συνεχίσει στην ομάδα του Ολυμπιακού. Μετά την ήττα από τη Ζαλγκίρις Κάουνας στο ΣΕΦ, ο σέντερ του Θρύλου εξέφρασε απρεπώς τη δυσφορία του για μερικά πράγματα και ως εκ τούτου, τέθηκε εκτός ομάδας.

Όσον αφορά στον αντικαταστάτη του Αμερικανού, στον Ολυμπιακό γνωρίζουν πως θα πρέπει να καλυφθεί το κενό του, αλλά σε καμία περίπτωση δεν πρόκειται να βιαστούν. Δεν θέλουν να κάνουν κάποια σπασμωδική κίνηση η οποία θα οδηγήσει σε λάθη και ως εκ τούτου, η όποια απόκτηση παίκτη, θα μελετηθεί πρώτα ενδελεχώς.

Από εκεί και πέρα, ο Γιώργος Μπαρτζώκας θα δώσει την ευκαιρία στον Δημήτρη Μαυροειδή να αναδειχτεί. Ο νεαρός σέντερ είναι πολλά υποσχόμενος, ο κόουτς τον πιστεύει και στους επόμενους αγώνες θα πάρει πολλές ευκαιρίες, δίχως αυτό, πάντως, να σημαίνει πως δεν θα αποκτηθεί ο αντικαταστάτης του Ντόρσεϊ. Απλά δεν θα υπάρξει βιασύνη.

Μετά τα όσα έγιναν με τον Τζόι Ντόρσεϊ στο ματς με τη Ζαλγκίρις Κάουνας υπήρξε και συνέχεια καθώς ο Αμερικανός δεν εμφανίστηκε στην προπόνηση της Παρασκευής (26/10) και είναι 100% βέβαιο πως θα αποτελέσει παρελθόν από την ομάδα του Πειραιά.

Πλέον, ο Γιώργος Μπαρτζώκας και οι συνεργάτες του ψάχνουν την αγορά για τον αντικαταστάτη του Αμερικανού. Τα ονόματα στη λίστα των «ερυθρολεύκων» πολλά με πρώτο αυτό του Νιγηριανού φόργουορντ/σέντερ, Ίκε Ντιόγκου (29χρ,2,06), ο οποίος κόπηκε από το ρόστερ των Φοίνιξ Σανς πριν μερικές ημέρες.

Πλην, όμως, του ζητήματος της αντικατάστασης του Τζόι Ντόρσεϊ, οι «ερυθρόλευκοι»... τρέχουν παράλληλα και την υπόθεση του Ντιόντε Κρίστμας. Ο Αμερικανός γκαρντ είναι ελεύθερος, ο μάνατζερ του βρέθηκε χθες στο ΣΕΦ και όλα δείχνουν πως εντός των επόμενων ημερών θα υπάρξει συμφωνία μεταξύ των δύο πλευρών.

Ο Κρίστμας έχει αγωνιστεί στο ελληνικό πρωτάθλημα με τη φανέλα του ΠΑΟΚ και αυτή του Ρεθύμνου, το καλοκαίρι προσπάθησε να κάνει το μεγάλο βήμα και να αγωνιστεί στο ΝΒΑ, έφτασε πολύ κοντά στο να το καταφέρει, αλλά πριν περίπου δέκα μέρες κόπηκε από το ρόστερ των Μπόστον Σέλτικς.

Όσο για τον Ίκε Ντιόγκου, είναι ο άνθρωπος που μαζί με την παρέα του στέρησε το καλοκαίρι από την Εθνική Ελλάδος το δικαίωμα να διεκδικήσει ένα εισιτήριο για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου. Και αυτό γιατί με την εθνική Νιγηρία έκανε την μεγάλη έκπληξη αφήνοντας εκτός την ομάδα του Ηλία Ζούρου.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Best Buy Printable Coupons