OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

powered by Agones.gr - Stoixima

Ericsson-LG & blue technonologies

Ericsson-LG & blue technonologies
Introduce you to iPECS

Σάββατο 20 Οκτωβρίου 2012

Oλυμπιακός - Ξάνθη 4-0 (Μανωλάς 37')(Xολέβας 51')(Τζεμπούρ 53')(Τζεμπούρ 63')


Την μέρα που ο Ζιοβάνι επέστρεψε στο λιμάνι, ο Ραφίκ Τζεμπούρ, με δύο γκολ (54’,63’) βγαλμένα από το ρεπερτόριο του Βραζιλιάνου υπέγραψε την εμφατική νίκη των «ερυθρόλευκων» με 4-0 επί της Ξάνθης. Ο Μανωλάς (37’) άνοιξε το δρόμο για τους Πειραιώτες, οι οποίοι με ένα εξαιρετικό δεύτερο ημίχρονο και ένα ακόμα τέρμα από τον Χολέβα (51’) έδειξαν πως είναι έτοιμοι για το παιχνίδι της Τετάρτης με την Μονπελιέ. Δοκάρι ο Φουστέρ στο 49’ και ο Μήτρογλου στο 85’. 

 Το μυαλό στο… «Ζίο»

Κάτι η ωραία μέρα, κάτι η παρουσία του Ζιοβάνι μετά από καιρό στο γήπεδο… υπνώτισαν τον Ολυμπιακό στο πρώτο μέρος. Οι «ερυθρόλευκοι» με ελάχιστες τελικές προσπάθειες, ήλεγχαν το ρυθμό του παιχνιδιού αλλά μέχρι εκεί. Η περιοχή του Βιβιανί έμοιαζε… άπιαστο όνειρο για τους παίκτες του Ζαρντίμ, οι όποιοι έφταναν σε αυτή μόνο με σέντρες. Σε μία από αυτές ήρθε και το γκολ. Ο Μασάντο εκτέλεσε το φάουλ, ο Μανωλάς πήδηξε πιο ψηλά από όλους και έστειλε την μπάλα εκεί που ο Βιβιανί δεν μπορούσε να κάνει τίποτα.

Οι Ακριτές στεκόντουσαν επάξια στο χορτάρι του φαληρικού γηπέδου, έδειχναν διαβασμένοι, έκλειναν κάθε πιθανό τρόπο ανάπτυξης των αντιπάλων τους, ενώ προσπαθούσαν να δημιουργήσουν και προβλήματα, ενώ αν ο Καζούμπα δεν ήθελε να γίνει… ήρωας και πλάσαρε σωστά τον Κάρολ στο 33’ και με το αποτέλεσμα στο 0-0, τότε θα υπήρχαν προβλήματα για το σύνολο του Ζαρντίμ.

Μαγικός…

Το δεύτερο ημίχρονο δεν είχε καμία σχέση με το πρώτο. Ο Ολυμπιακός μπήκε στον αγωνιστικό χώρο με σκοπό να μοιράσει θέαμα στον κόσμο. Ο Τζεμπούρ, έκανε εμφανείς τις… άγριες προθέσεις του, μετά από ένα γύρισμα του Φουστέρ, πλασάροντας άουτ, ενώ ο Χολέμπας με ωραίο ξαφνικό σουτ ανέβασε τον δείκτη του σκορ. Αυτή ήταν μόνο η αρχή. Ο Τζεμπούρ πήρε την σκυτάλη και με ωραία προβολή έκανε το 3-0, ενώ με ένα απίστευτο τέρμα, ο Αλγερινός ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 4-0.

Η Ξάνθη έδειχνε ανήμπορη να αντιδράσει στην κόκκινη «θύελλα», η οποία πολύ νωρίς την βρήκε να είναι πίσω με τέσσερα γκολ. Τα τρία γκολ και τα δύο δοκάρια των Φουστέρ και Μήτρογλου, έβαλαν τις τελευταίες πινελιές στον καμβά των «ερυθρολεύκων». Στα αξιοσημείωτα είναι και το γεγονός πως ο Παναγιώτης Βλαχοδήμος έκανε την πρώτη του επίσημη εμφάνιση με τους Πρωταθλητές Ελλάδας.

Τα λεπτά που κύλησαν αναλώθηκαν σε συνθήματα υπέρ του Ζιοβάνι, ενώ οι «ερυθρόλευκοι» έφτασαν… σβηστά στο επτά στα επτά στην Σούπερ Λίγκα και έδειξαν έτοιμοι για το ταξίδι στην Γαλλία, την ερχόμενη Τετάρτη, για την αναμέτρηση με την Μονπελιέ για την τρίτη αγωνιστική του Τσάμπιονς Λιγκ.



63' Απίστευτο γκολ από τον Τζεμπούρ...Εξαιρετικό κοντρόλ, έξω από την περιοχή, πιάνει ένα απίστευτο σουτ και στέλνει την μπάλα στα δίχτυα του Βιβιανί. 4-0...

53' Γκολ για τον Ολυμπιακό με τον Τζεμπούρ...Ο Χολέβας εκτέλεσε το φάουλ, ο Τζεμπούρ στο δεύτερο δοκάρι με προβολή και η μπάλα στα δίχτυα για το 3-0.

51' Γκολ για τον Ολυμπιακό με τον Χολέβα. Σουτ, από την γωνία της περιοχής, δεν το περίμενε ο Βιβιανί και η μπάλα στα δίχτυα για την ομάδα του Ζαρντίμ.




37' Γκολ για τον Ολυμπιακό με τον Μανωλά...Ο Μασάντο εκτέλεσε το φάουλ, ο Μανωλάς πηδάει πιο ψηλά από όλους "καρφώνει" την μπάλα στην γωνία του Βιβιανί και ο Ολυμπιακός μπαίνει στη θέση του οδηγού στο παιχνίδι.

Κάτω από τα δοκάρια θα είναι ο Κάρολ, ο Μανιάτης ή Μοδέστο στο δεξί άκρο της άμυνας, ενώ οι Κοντρέρας, Μανωλάς και Χολέβας, οι υπόλοιποι της άμυνας.
 
Στη μεσαία γραμμή θα είναι οι Γκρέκο, Μασάντο και ένας εκ των Μανιάτη ή Μοδέστο, ενώ οι Φουστέρ και Αμπντούν θα πλαισιώσουν τον Τζεμπούρ.

 Πράγματι, ο Μανιάτης πάει δεξιά και ο Μοδέστο στο κέντρο.
Στον πάγκο για τον Ολυμπιακό θα είναι: Μέγιερι, Πάντελιτς, Μήτρογλου, Βλαχοδήμος, Τάτος, Ντιακιτέ, Τοροσίδης.

Η ενδεκάδα της Ξάνθης (Νίκος Κωστένογλου): Βιβιανί, Μαρκόφσκι, Μαρσελίνιο, Βασιλακάκης, Πλατέλλας, Μάνταλος, Φλίσκας, Κοσεμίδης, Βάλλας, Ντάνι, Καζούμπα.

 Στον πάγκο Λοντίγκιν, Τριάδης, Γούτας, Τορομανίδης, Μαρίν, Νάκας, Ράνος.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Best Buy Printable Coupons