OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

powered by Agones.gr - Stoixima

Ericsson-LG & blue technonologies

Ericsson-LG & blue technonologies
Introduce you to iPECS

Δευτέρα 8 Οκτωβρίου 2012

Να κριθούν υπό νορμάλ συνθήκες...

Το πρόβλημα του φετινού Ολυμπιακού έχει εντοπιστεί στο δημιουργικό κομμάτι. Κι αν στην Ευρώπη μπορεί να το καταλάβει ο καθένας και να το αποδεχθεί, στην Ελλάδα δεν υπάρχουν ελαφρυντικά και πολύ περισσότερο στο Καραϊσκάκη. Ότι όλες οι ομάδες θα παίξουν κλειστά στο “ναό” το ξέρεις και το περιμένεις. Το θέμα είναι τι κάνεις για να μην έχεις πρόβλημα.

Το δείγμα είναι πλέον μεγάλο και όλοι έχουν αντιληφθεί, ότι από τους παίκτες που εμπιστεύεται ο Ζαρντίμ μόνο ο Αμπντούν και ο Τζιμπούρ πάνε στο ένας εναντίον ενός. Οι υπόλοιποι δοκιμάζουν τις παράλληλες πάσες ή τις σέντρες. Παίκτες με τέτοια τεχνικά χαρακτηριστικά έχει ο Ολυμπιακός, αλλά για την ώρα δεν έχουν πάρει τις ευκαιρίες.

Αυτός που ξέρει καλύτερα είναι ο προπονητής. Αυτός βλέπει καθημερινά τους παίκτες στου Ρέντη και αντιλαμβάνεται τι μπορεί να πάρει από τον καθένα. Θεωρητικά οι Φετφατζίδης, Βλαχοδήμος και Τάτος είναι παίκτες με καλή τεχνική. Έχουν τη ντρίμπλα και στα ματς που η ομάδα “μπλοκάρει” μπορούν να βάλουν το απρόοπτο στο παιχνίδι τους.

Δεν είμαι της λογικής ότι “αυτοί που δεν παίζουν είναι καλύτεροι” για να μην παρεξηγούμαστε κιόλας, όμως για να κρίνουμε τι μπορεί και τι δεν μπορεί ο καθένας, πρέπει να τον δούμε να δοκιμάζεται σε κανονικές συνθήκες αγώνα.

Αρκετοί θα πουν ότι ο Φετφατζίδης έχει πάρει ευκαιρίες τις οποίες δεν έχει αξιοποιήσει. Ναι, αλλά κυρίως με τον προηγούμενο προπονητή. Ο Βαλβέρδε τον έβαζε στα φιλικά, αλλά από τη στιγμή που άρχισαν τα επίσημα δεν τον έχει στα άμεσα πλάνα του. Κάπως έτσι είναι και με τον Τάτο, το δε Βλαχοδήμο τον είδαμε λίγο και στα ματς προετοιμασίας. Δεν θα ήταν άσχημη ιδέα να τους δούμε παραπάνω σε ματς πρωταθλήματος και κυρίως στο Καραϊσκάκη όπου δεδομένα ο Ολυμπιακός είναι αυτός που κάνει παιχνίδι…

ΛΑΜΠΡΟΣ ΜΠΑΛΑΦΑΣ

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Best Buy Printable Coupons