OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

powered by Agones.gr - Stoixima

Ericsson-LG & blue technonologies

Ericsson-LG & blue technonologies
Introduce you to iPECS

Τρίτη 23 Οκτωβρίου 2012

Νίκη για να πάρουμε πρόκριση...

Νίκη στον... τελικό με την Μονπελιέ στην Γαλλία θέλει ο Ολυμπιακός, όπως διευκρίνισε στην συνέντευξη Τύπου ο Λεονάρντο Ζαρντίμ.

 Η νίκη είναι απαραίτητη για να μπορέσει ο Ολυμπιακός να διεκδικήσει την πρόκριση στον επόμενο γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ, ενώ η ισοπαλία θα βοηθήσει την ομάδα του Πειραιά να πάρει το πάνω χέρι στην προσπάθεια για την κατάκτηση της τρίτης θέσης που οδηγεί στο Γιουρόπα Λιγκ. Αυτό δήλωσε μεταξύ άλλων ο Λεονάρντο Ζαρντίμ.
Αναλυτικά όσα είπε στη συνέντευξη Τύπου ο Πορτογάλος:

- Είναι τελικός το ματς για τον Ολυμπιακό;

Ναι είναι ένας πάρα πολύ σημαντικός αγώνας, γιατί σε περίπτωση που κερδίσουμε, έχουμε πολλές πιθανότητες να πετύχουμε τον πρώτο μας στόχο για να περάσουμε στην επόμενη φάση. Αν όχι, θα συνεχίσουμε για την τρίτη θέση. Υπό αυτή την έννοια είναι ένας σημαντικός αγώνας όχι μόνο για εμάς, αλλά και για τη Μονπελιέ.

 
- Στο προηγούμενο παιχνίδι στο Λονδίνο η ομάδα πήγε καλά. Σκοπεύετε να πάτε με το συγκεκριμένο πλάνο κόντρα στην Άρσεναλ ή θα διαφοροποιήσετε το σκεπτικό σας;

Σίγουρα θα θέλουμε να κρατήσουμε την ίδια στάση και την ίδια καλή απόδοση όπως κάναμε στην Αγγλία. Αυτό που θέλουμε όμως διαφορετικό, είναι ένα καλύτερο αποτέλεσμα από αυτό που κάναμε στο Λονδίνο.
  
- Πόσο έτοιμος είναι ο Ολυμπιακός για να δώσει έναν τέτοιο τελικό;

Μία ομάδα σαν τον Ολυμπιακό και οι παίκτες που αγωνίζονται, έχουν την υποχρέωση να είναι πάντα προετοιμασμένοι. Είμαστε έτοιμοι για να παίξουμε οποιοδήποτε παιχνίδι. Αυτό κάνουμε πάντα.

 
- Τι γνωρίζετε για την Μονπελιέ; Ξέρουμε ότι δεν είναι πολύ γνωστή ομάδα στην Ελλάδα. Υπάρχουν κάποιοι ποδοσφαιριστές που θα εστιάσετε την προσοχή σας αύριο;

Το Σαμπιονά είναι πολύ πιο γνωστό στην Ελλάδα απ' όσο νομίζετε. Η Μονπελιέ σε σχέση με πέρσι άλλαξε ένα-δύο παίκτες όπως τον Ζιρού φέτος είναι τελείως διαφορετική. Στο Champions League έχει κάνει καλές εμφανίσεις και θα την αντιμετωπίσουμε με τον μεγαλύτερο σεβασμό.

 
- Προετοιμάζοντας και σχεδιάζοντας το αυριανό παιχνίδι, πόσο σας έχει προβληματίσει το γεγονός ότι ο Ολυμπιακός δέχτηκε γκολ στα τελευταία λεπτά του πρώτου ημιχρόνου και στα παιχνίδια της η Μονπελιέ έχει σκοράρει στο φινάλε.

Το γκολ που δεχτήκαμε στο Λονδίνο στο τελευταίο λεπτό ήταν ένα γκολ που δεν μας επηρέασε ως αποτέλεσμα. Είχε μικρή σημασία για εμάς. Η Μονπελιέ έβαλε αυτά τα γκολ στα τελευταία λεπτά γιατί είχε τις ευκαιρίες να σκοράρει και τις εκμεταλλεύτηκε. Αν εκείνη τη στιγμή κερδίζουμε εμείς 2-0, ας σκοράρει στο τέλος! Δεν μας πειράζει.

 
- Ξέρουμε πολύ καλά ότι δεν αποκαλύπτετε τα σχέδιά σας, αλλά θα κάνετε ένα δώρο για εμάς; Αν θα είναι ο Κάρολ ή ο Μέγιερι κάτω από τα δοκάρια;

Μόνο και μόνο από σεβασμό προς τους ποδοσφαιριστές, θέλω να το ανακοινώσω πρώτα στους παίκτες και μετά θα το μάθετε εσείς.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Best Buy Printable Coupons