OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

powered by Agones.gr - Stoixima

Ericsson-LG & blue technonologies

Ericsson-LG & blue technonologies
Introduce you to iPECS

Κυριακή 7 Οκτωβρίου 2012

Ο Ζαρντίμ και οι πορτιέρο...

Ο «τρελός του χωριού» αποκαλύπτει ότι όλοι λένε στον Λεονάρντο Ζαρντίμ πως κάνει λάθος στο θέμα με τους τερματοφύλακες, αλλά ο Πορτογάλος τεχνικός δεν δείχνει να χαμπαριάζει. 

Σε αυτά δεν κάνω λάθος. Τρέλα είναι αυτό που κάνει ο Ζαρντίμ με τους τερματοφύλακες. Καθαρή τρέλα. Κι ενώ όλοι του λένε ότι είναι λάθος, εκεί αυτός. Δεν χαμπαριάζει. Κλασική περίπτωση τρέλας δηλαδή, μη το συζητάμε άλλο.

Γενικά η ιστορία με τους τερματοφύλακες και τους προπονητές τερματοφυλάκων στο λιμάνι έχει πολύ «ζουμί» και ενδιαφέρον παρασκήνιο. Είναι γνωστό ότι τον Ράντο τον ήθελαν πίσω ο Μέγερι και ο Κάρολ. Όπως επίσης είναι γνωστό ότι ο Ράντος είναι αυτός που έβγαλε πέρυσι τον Μαγυάρο. Να ξέρετε όμως πως ο Κάρολ ήθελε περισσότερο κι από τον Μαγυάρο να δουλέψει ξανά με τον Ράντο. Ο Βορειοϊρλανδός είναι ήρεμο παλικάρι, αλλά δεν μασάει. Και δεν έχει κανένα πρόβλημα να πει την άποψή του. Σε θέματα δουλειάς τρελαίνεται. Οπως ακριβώς κι ο Ιμπαγάσα, που προ ημερών τα είπε χύμα και τσουβαλάτα στους υπόλοιπους.

Ο Κάρολ είχε φτάσει στα όριά του από το καλοκαίρι. Τον θυμάστε εκείνον τον Πιρές που είχε κουβαλήσει στου Ρέντη ο Ζαρντίμ; Σε μια προπόνηση της Πορτογαλίας, όπου είχε πάει ο Ολυμπιακός για φιλικά παιχνίδια, λίγο έλειψε να τον πνίξει ο Κάρολ. Να του δέσει τον λαιμό φιόγκο. Ποιος, ο Κάρολ που είναι φουλ επαγγελματίας. Λίγες ημέρες μετά το σκηνικό, ο Πορτογάλος μάζεψε τα πράγματά του και γύρισε στην πατρίδα του. Τυχαίο; Δεν νομίζω. Και παρά το γεγονός ότι είχε δουλέψει με τον Ράντο για λίγους μήνες, ο Κάρολ ψήφιζε «δαγκωτό» για την επιστροφή του. Τη δουλειά του ήθελε να κάνει ο Κάρολ και αναγνώριζε πως με τον Ράντο την έκανε καλά. Η συνέχεια είναι γνωστή...

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Best Buy Printable Coupons