OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

powered by Agones.gr - Stoixima

Ericsson-LG & blue technonologies

Ericsson-LG & blue technonologies
Introduce you to iPECS

Τρίτη 9 Οκτωβρίου 2012

“Εχει δίκιο ο κόσμος”...

Ο Αριελ Ιμπαγάσα μίλησε στην εφημερίδα ΦΩΣ για την κούραση και την εικόνα που παρουσίασε ο Ολυμπιακός στο ματς με τον Αστερα: “Όχι, σε καμία περίπτωση δεν ήμασταν κουρασμένοι αφού έγιναν πολλές αλλαγές στην εντεκάδα! Σίγουρα δεν ήταν καλό παιχνίδι από μέρους μας. Το μόνο που κρατάμε είναι οι τρεις βαθμοί. Πρέπει να συνεχίσουμε τη δουλειά για να βελτιωθούμε”.

Οσον αφορά για τις αντιδράσεις του κόσμου είπε:

“Ο κόσμος έρχεται στο γήπεδο για να δει ένα καλό παιχνίδι από την ομάδα του. Οταν δεν το βλέπει αυτό, όταν δεν του αρέσει η εικόνα, διαμαρτύρεται και για μένα αυτό είναι πολύ φυσιολογικό. Είδαν ότι δεν παίξαμε καλά, δεν κάναμε φάσεις.

Έχουν δίκιο λοιπόν! Αυτό όμως πιστεύω ότι είναι παροδικό και εξέφρασαν τη διαμαρτυρία τους για το συγκεκριμένο ματς. Θέλω να πω στους οπαδούς μας να μην χάνουν την πίστη τους και να την ενισχύσουν με τον τρόπο τους και θα το ανταποδώσουμε. Πάντα υπάρχει πίεση. Μπορεί να έχουμε 6/6 αλλά σε κάθε αγώνα υπάρχει η πίεση για την κατάκτηση της νίκης. Είμαστε σε πολύ καλό δρόμο σχετικά με τα αποτελέσματα, αλλά έχουμε πάρα πολύ δρόμο για την κατάκτηση του τίτλου. Πρέπει να συνεχίσουμε τη δουλειά για να βελτιώσουμε το ποδόσφαιρο που παίζουμε“.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Best Buy Printable Coupons