OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

powered by Agones.gr - Stoixima

Ericsson-LG & blue technonologies

Ericsson-LG & blue technonologies
Introduce you to iPECS

Δευτέρα 8 Οκτωβρίου 2012

Φυσιολογικές οι αντιδράσεις...

Τις αντιδράσεις των οπαδών του Ολυμπιακού μετά το τέλος του αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης δικαιολόγησε ο Ράφικ Τζεμπούρ με δηλώσεις του. Ο επιθετικός των ερυθρόλευκων –μάλιστα- αναφέρθηκε και στον τρόπο παιχνιδιού της ομάδας, κάνοντας αναφορά για περισσότερο πρέσινγκ.

«Από την αρχή της σεζόν έχουμε την κακή συνήθεια να παίζουμε με μεγάλες αποστάσεις ανάμεσα στις γραμμές και να αφήνουμε πολύ χώρο στον αντίπαλο. Έτσι αυτοί κερδίζουν σε αυτοπεποίθηση. Επιβάλλεται αυτό το να το σταματήσουμε αμέσως, γιατί ναι μεν σήμερα ήμασταν τυχεροί και νικήσαμε από μια στημένη φάση, όμως αυτό δεν είναι κάτι που μπορεί να γίνεται συνέχεια. Πρέπει να το σταματήσουμε γρήγορα και να αντιδράσουμε για να αλλάξουμε την εικόνα μας προς το καλύτερο», τόνισε ο Τζεμπούρ ο οποίος συνέχισε:

«Έχουμε να βελτιώσουμε πολλά πράγματα και αυτό είναι κάτι που θα γίνει μέσα από την σκληρή δουλειά και τον θετικό τρόπο σκέψης. Το να υπάρχει αντίδραση από τον κόσμο είναι κάτι φυσιολογικό γιατί θέλει να βλέπει καλό ποδόσφαιρο. Εμείς πρέπει να κάνουμε την δουλειά μας και να παίζουμε καλύτερα. Να είμαστε πιο συμπαγής ως ομάδα και να μην αφήνουμε στον αντίπαλο χώρο για να αναπτύσσεται. Είναι φυσιολογικό να έχουμε και σκαμπανεβάσματα στην απόδοσή μας. Έχουμε παιχνίδια μπροστά μας για να βρούμε την αυτοπεποίθησή μας», κατέληξε.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Best Buy Printable Coupons