OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

powered by Agones.gr - Stoixima

Ericsson-LG & blue technonologies

Ericsson-LG & blue technonologies
Introduce you to iPECS

Κυριακή 14 Οκτωβρίου 2012

Το παίρνει πάνω του...

Στις ενέργειες που έχουν ως στόχο να λυθούν κάποια από τα προβλήματα που έχουν δημιουργηθεί στον Ολυμπιακό συμπεριλαμβάνεται η επιστροφή του Αντώνη Νικοπόλιδη. Πρόκειται για κινήσεις που έχει λάβει απόφαση και πλέον τις κάνει πράξη ο Βαγγέλης Μαρινάκης για να μπορέσει να διορθώσει τα… κακώς κείμενα που υπάρχουν στους ερυθρόλευκους.

Αρχικά ήταν η επιστροφή του Αλέκου Ράντου. Ο Βαγγέλης Μαρινάκης και οι άμεσοι συνεργάτες του έκριναν ότι κακώς έφυγε από την ομάδα και έτσι αποφάσισαν την επαναδραστηριοποίησή του.

Αντίστοιχα, η προσθήκη του Αντώνη Νικοπολίδη κρίνεται ως μια κίνηση που έπρεπε να γίνει εδώ και μεγάλο χρονικό διάστημα. Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, θεωρούσε ότι δίπλα στον Λεονάρντο Ζαρντίμ χρειαζόταν ένα άτομο που θα μπορούσε να τον βοηθήσει και στα τεχνικά ζητήματα αλλά περισσότερο στην προσαρμογή του στα ελληνικά δεδομένα.

Με βάση τα κριτήρια αυτά ο Νικοπολίδης επέστρεψε στο… λιμάνι.

Μάλιστα δεν πρέπει να αποκλειστεί το ενδεχόμενο ότι οι αλλαγές θα συνεχίσουν.

Σημερινό δημοσίευμα της εφημερίδας «Γαύρος» αναφέρει ότι υπάρχουν κάποια σενάρια που κυκλοφορούν στον Πειραιά και έχουν να κάνουν με άλλη μια επιστροφή. Αυτή του Γρηγόρη Γεωργάτου!

Ο παλιός άσος της ομάδας έχει καλές σχέσεις με τον Βαγγέλη Μαρινάκη και θεωρείται ότι μπορεί να προσφέρει.

Σε αντίθεση με τον Νικοπολίδη, όμως, ο ρόλος που ενδέχεται να αναλάβει δεν θα έχει σχέση άμεσα με τον αγωνιστικό τομέα. Πρόκειται να αποτελέσει έναν άτυπο γενικό αρχηγό στην ομάδα, μια θέση η οποία έχει μείνει κενή μετά την αποχώρηση του Μητρόπουλου.

Ο χρόνος θα δείξει εάν τα σενάρια αυτά θα επιβεβαιωθούν…

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Best Buy Printable Coupons