OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

powered by Agones.gr - Stoixima

Ericsson-LG & blue technonologies

Ericsson-LG & blue technonologies
Introduce you to iPECS

Σάββατο 6 Οκτωβρίου 2012

Η αποστολή για το ματς με τον Αστέρα...

Με μία τελευταία προπόνηση, η οποία διεξήχθη το πρωί του Σαββάτου στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Ρέντη, οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού ολοκλήρωσαν την προετοιμασία τους για την αυριανή αναμέτρηση κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης.

Οι «ερυθρόλευκοι» δούλεψαν στο κομμάτι της αμυντικής, αλλά και της επιθετικής τακτικής, ενώ έκαναν και ασκήσεις επάνω στις στημένες φάσεις. Το πρόγραμμα ολοκληρώθηκε με ορισμένους ποδοσφαιριστές να κάνουν τελειώματα φάσεων και σουτ, την ώρα που άλλοι επιδόθηκαν σε εκτελέσεις φάουλ.
Ο Λιούμπομιρ Φέισα και ο Τάσος Παπάζογλου συνέχισαν το πρόγραμμα αποκατάστασης που ακολουθούν, κάνοντας θεραπεία, ενώ ο Σέρβος μέσος έκανε και ατομικό. Κλινήρης παρέμεινε ο Γιάννης Ζαραδούκας, λόγω μίας ίωσης που τον ταλαιπωρεί.

Αμέσως μετά το τέλος της προπόνησης ο Λεονάρντο Ζαρντίμ έκανε γνωστά τα ονόματα των ποδοσφαιριστών που αποτελούν την αποστολή για το αυριανό ματς στο «Γ. Καραϊσκάκης». Αυτοί είναι οι Κάρολ, Μέγιερι, Σιόβας, Χολέβας, Μανωλάς, Τοροσίδης, Γκρέκο, Τάτος, Ιμπαγάσα, Φουστέρ, Μοδέστο, Μανιάτης, Φετφατζίδης, Αμπντούν, Μήτρογλου, Πάντελιτς, Τζιμπούρ, Μασάντο, Κοντρέρας.

Οι ποδοσφαιριστές που έμειναν εκτός αποστολής θα γυμναστούν αύριο το πρωί στις 10:30 στις εγκαταστάσεις του Ρέντη.

http://www.olympiacos.org/

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Best Buy Printable Coupons