OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

powered by Agones.gr - Stoixima

Ericsson-LG & blue technonologies

Ericsson-LG & blue technonologies
Introduce you to iPECS

Κυριακή 28 Οκτωβρίου 2012

Η αποστολή για τη Θεσσαλονίκη...

Την τελευταία τους προπόνηση, πριν αναχωρήσουν για τη Θεσσαλονίκη, όπου αύριο θα αντιμετωπίσουν τον Άρη, πραγματοποίησαν το πρωί της Κυριακής οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού.

Οι «ερυθρόλευκοι» δούλεψαν πολύ τις στημένες φάσεις, ενώ έκαναν και δίτερμα, βελτιώνοντας την αμυντική και επιθετική λειτουργία τους. Ο Λεονάρντο Ζαρντίμ και οι συνεργάτες του έδιναν διαρκώς οδηγίες στους παίκτες τους. Το πρόγραμμα ολοκληρώθηκε με σουτ προς την εστία, φάουλ και εκτελέσεις πέναλτι.

Ο Ραφίκ Τζιμπούρ και ο Νταβίδ Φουστέρ έκαναν θεραπεία. Ο Αριέλ Ιμπαγάσα έκανε αερόβιο πρόγραμμα στο γήπεδο, μαζί με τον γυμναστή της ομάδας μας, Χρήστο Μουρίκη. Στη «βάση» του επέστρεψε πλέον και ο Αβραάμ Παπαδόπουλος, ο οποίος συνεχίζει το πρόγραμμα αποκατάστασης που ακολουθεί.

Αμέσως μετά το τέλος της προπόνησης, ο Λεονάρντο Ζαρντίμ έκανε γνωστά τα ονόματα των ποδοσφαιριστών που θα ταξιδέψουν στη Θεσσαλονίκη, για την αυριανή αναμέτρηση με τον Άρη. Την αποστολή αποτελούν οι Κάρολ, Μέγιερι, Σιόβας, Χολέβας, Μανωλάς, Τοροσίδης, Γκρέκο, Τάτος, Μοδέστο, Μανιάτης, Φέισα, Αμπντούν, Μήτρογλου, Πάντελιτς, Βλαχοδήμος, Λυκογιάννης, Μασάντο, Κοντρέρας, Ντιακιτέ.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Best Buy Printable Coupons