OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

powered by Agones.gr - Stoixima

Ericsson-LG & blue technonologies

Ericsson-LG & blue technonologies
Introduce you to iPECS

Πέμπτη 25 Οκτωβρίου 2012

Στόχος μας η πρόκριση...

Αισιόδοξος ότι ο Ολυμπιακός μπορεί να διεκδικήσει μέχρι τέλους την πρόκριση στην επόμενη φάση του Τσάμπιονς Λιγκ, εμφανίστηκε ο Λεονάρντο Ζαρντίμ, την επομένη της νίκης επί της Μονπελιέ. «Από την στιγμή που έχουμε τρία ματς, μπορούμε να μαζέψουμε εννιά βαθμούς», τόνισε ο τεχνικός των Πειραιωτών.

Μέσω του επίσημου σάιτ της ομάδας, ο Πορτογάλος τεχνικός στάθηκε στην σημασία που είχε η νίκη στην Γαλλία, λέγοντας: «Είναι πολύ σημαντική νίκη για το σύλλογο, για τους παίκτες, γιατί μας επιτρέπει ακόμα να ονειρευόμαστε την πρόκριση στην επόμενη φάση».

Αναφορικά με τις επόμενες αγωνιστικές και τις πιθανότητες πρόκρισης των «ερυθρολεύκων», σχολίασε: «Αυτή τη στιγμή έχουμε ακόμα τρία παιχνίδια για να παίξουμε, που σημαίνει ότι έχουμε να διεκδικήσουμε εννέα βαθμούς. Πρέπει να μαζέψουμε όσο το δυνατόν περισσότερους. Πρέπει να εξασφαλίσουμε τους απαραίτητους βαθμούς που θα μας επιτρέψουν να περάσουμε στην επόμενη φάση, που είναι ο πρωταρχικός μας στόχος».

Από εκεί και πέρα, σχετικά με το ματς πρωταθλήματος με τον Άρη, πρόσθεσε: «Το επόμενο παιχνίδι με τον Άρη είναι δύσκολο. Όταν παίζει κάποιος απέναντι στον Ολυμπιακό, δεν υπάρχει εύκολο παιχνίδι. Θα είναι εκτός έδρας και πρέπει να είμαστε απόλυτα συγκεντρωμένοι για να πετύχουμε την όγδοη νίκη μας στο πρωτάθλημα».

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Best Buy Printable Coupons