OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

powered by Agones.gr - Stoixima

Ericsson-LG & blue technonologies

Ericsson-LG & blue technonologies
Introduce you to iPECS

Τετάρτη 17 Οκτωβρίου 2012

Ειδικός προγραμματισμός...

Ειδικό πρόγραμμα προετοιμασίας, προκειμένου να αντεπεξέλθει στα δύο διαδοχικά υψηλών απαιτήσεων παιχνίδια που ακολουθούν στο πρόγραμμά του, έχε καταρτιστεί στον Ολυμπιακό.

Οι Πειραιώτες σε διάστημα μόλις τεσσάρων ημερών θα κληθούν να αντιμετωπίσουν την Εφές Αναντόλου στο «Σινάν Ερντέμ» για τη 2η αγωνιστική της Ευρωλίγκας και τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ, στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής της Basket League ΟΠΑΠ. Οι παίκτες του Γιώργου Μπαρτζώκα θα πρέπει να διατηρήσουν στο μάξιμουμ την ενέργειά τους, ξεπερνώντας και την επιπλέον ταλαιπωρία του ταξιδιού στην Κωνσταντινούπολη.

Σημαντικό ρόλο στην προετοιμασία τους, εν όψει των αναμετρήσεων της Παρασκευής (19/10) με την Εφές Αναντόλου και της Δευτέρας (22/10) με τον Παναθηναϊκό, θα διαδραματίσει φυσικά ο Ανδρέας Γκατζούλης. Ο γυμναστής του Ολυμπιακού γνωρίζει επακριβώς την κατάσταση στην οποία βρίσκεται ο κάθε παίκτης κι αυτός είναι o λόγος που έχει βγάλει ειδικό πρόγραμμα εκγύμνασης για τον καθένα ξεχωριστά, προκειμένου να μην υπάρξει επιπλέον καταπόνηση.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Best Buy Printable Coupons