OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

powered by Agones.gr - Stoixima

Ericsson-LG & blue technonologies

Ericsson-LG & blue technonologies
Introduce you to iPECS

Παρασκευή 26 Οκτωβρίου 2012

Σε απολογία ο Ντόρσεϊ...

Ο Τζόι Ντόρσεϊ δεν έδωσε το "παρών" στην σημερινή (26/10) προπόνηση του Ολυμπιακού και θα κληθεί σε απολογία, τόσο για την απουσία του, όσο και για το συμβάν στα αποδυτήρια των Πειραιωτών μετά το παιχνίδι με την Ζαλγκίρις.

 Ο Τζόι Ντόρσεϊ μετά το χθεσινό (25/10) συμβάν στα αποδυτήρια του Ολυμπιακού και την βιαστική αποχώρηση του από το Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας απουσίασε σήμερα (26/10) και από την προπόνηση των "ερυθρολεύκων".

Η ΚΑΕ πλέον αναμένεται να καλέσει σε απολογία των Αμερικανό σέντερ τόσο για την αδικαιολόγητη απουσία του από την προπόνηση, όσο και για όλα όσα διαδραματίστηκαν στα αποδυτήρια των Πειραιωτών.

Η αντίστροφη μέτρηση έχει ξεκινήσει για τον Τζό Ντόρσεϊ στον Ολυμπιακό, καθώς ο Γιώργος Μπαρτζώκας και οι συνεργάτες του έχουν αρχίσει την αναζήτηση παίκτη για να τον αντικαταστήσουν.
Η προσοχή τους είναι στραμμένη σε ελεύθερους σέντερ από την αντίπερα όχθη του Ατλαντικού. Από εκεί και πέρα, να αναφέρουμε και πάλι ότι οι Πειραιώτες εξετάζουν και την περίπτωση του Ντιόντε Κρίστμας, ο οποίος υπολογίζεται για να δώσει σημαντικές ανάσες στον αρχηγό του Ολυμπιακού, Βασίλη Σπανούλη.

 Ντόρσεϊ: "Φεύγω από τον Ολυμπιακό!" -χθεσινό (25/10) συμβάν-

Ο Τζόι Ντόρσεϊ έφυγε "μαινόμενος" από το ΣΕΦ και βγαίνοντας από τα αποδυτήρια, φώναξε "I' m done". Μάλιστα, ο Αμερικανός μάζεψε τα πράγματά του κι έφυγε.

Δεν έφτανε στον Ολυμπιακό, η βαριά ήττα από τη Ζαλγκίρις μέσα στο ΣΕΦ  (79-71), ήρθε κι ένα απρόσμενο επεισόδιο με τον Τζόι Ντόρσεϊ, να ταράξει ακόμα περισσότερο το κλίμα στην ομάδα.

Ο Τζόι Ντόρσεϊ έφυγε από τα αποδυτήρια, φωνάζοντας "I am done", τελείωσα ελληνιστί. Ο Αμερικανός άσος του Ολυμπιακού ήταν σε έξαλλη κατάσταση και γι' αυτό μάζεψε τα πράγματα του από τα αποδυτήρια κι έφυγε. Έξω από το πάρκινγκ μάλιστα, ανέπτυξε ιλιγγιώδη ταχύτητα, απόρροια του πόσο πολύ εκνευρισμένος ήταν.

Μέσα στα αποδυτήρια προτού αποχωρήσει από το ΣΕΦ κι ενώ είχε ήδη φορέσει τη φόρμα του για να φύγει, την ώρα που οι συμπαίκτες του δεν είχαν προλάβει ακόμα να αλλάξουν, φέρεται να είπε στον Έισι Λο: "Φίλε, σου ορκίζομαι, αυτό ήταν το τελευταίο μου παιχνίδι με τον Ολυμπιακό. Τελείωσα".

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ήταν απίστευτα εκνευρισμένος από το λίγο χρόνο συμμετοχής του και για το γεγονός ότι δεν του δίνεται η μπάλα μέσα στο γήπεδο.

Κύκλοι της ΚΑΕ Ολυμπιακός ανέφεραν ότι δεν ήταν η πρώτη φορά που ο Ντόρσεϊ βγήκε από τα ρούχα του και προκάλεσε πρόβλημα στην ομάδα. Μάλιστα, όπως αναφέρθηκε, οι "ερυθρόλευκοι" προσπάθησαν να το αντιμετωπίσουν εσωτερικά και νόμιζαν πως το έχουν ξεπεράσει.

Από την πλευρά του, ο προπονητής του Ολυμπιακού, Γιώργος Μπαρτζώκας ρωτήθηκε για το συμβάν, τονίζοντας ότι δεν ήταν μπροστά, αλλά έχει ενημερωθεί, λέγοντας χαρακτηριστικά: "Ενημερώθηκα για το περιστατικό θα δούμε τι θα γίνει. Στον Ολυμπιακό πρέπει να παίζουν παίκτες, οι οποίοι θέλουν να αγωνίζονται στην ομάδα. Αυτό είναι το σχόλιο μου".

Το προσωπικό πρόβλημα, πάντως του Αμερικανού θα πρέπει να θεωρείται δεδομένο, καθώς κατά την καλοκαιρινή προετοιμασία της ομάδας είχε γράψει στην σελίδα που διατηρεί στο Facebook ότι του λείπει η οικογένεια του, ευχαριστώντας παράλληλα τον Μίλαν Τόμιτς για την στήριξη του.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Best Buy Printable Coupons