OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

powered by Agones.gr - Stoixima

Ericsson-LG & blue technonologies

Ericsson-LG & blue technonologies
Introduce you to iPECS

Πέμπτη 18 Οκτωβρίου 2012

Η προπόνηση της Πέμπτης...«Olympiacos Experience» στο Ρέντη...

Με τους διεθνείς να ενσωματώνονται στο κανονικό πρόγραμμα προπόνησης, ο Ολυμπιακός συνέχισε το πρωί της Πέμπτης την προετοιμασία του για το σαββατιάτικο εντός έδρας αγώνα με αντίπαλο την Ξάνθη.

Παρόντες ήταν όλοι οι ποδοσφαιριστές, πλην των τραυματιών, οι οποίοι συνέχισαν ο καθένας το ειδικό πρόγραμμα που ακολουθεί. Θεραπεία και αποκατάσταση έκανε ο Αριέλ Ιμπαγάσα. Ο Τάσος Παπάζογλου συνέχισε το αερόβιο πρόγραμμα που κάνει στο γήπεδο, ενώ θεραπεία έκανε ο Δημήτρης Σιόβας. Αντίθετα, κανονικά προπονήθηκε με την ομάδα ο Πάμπλο Κοντρέρας.

Κατά τη διάρκεια της προπόνησης ο Γιάννης Φετφατζίδης ξαναγύρισε το πόδι του και αισθάνθηκε ενοχλήσεις στο σημείο που πονούσε και τις προηγούμενες ημέρες. Αποχώρησε, για προληπτικούς λόγους και μόνο, από την προπόνηση και η κατάστασή του θα επανεκτιμηθεί.

Οι «ερυθρόλευκοι» δούλεψαν και σήμερα πολύ στην τακτική τους. Έπαιξαν και δίτερμα, ρίχνοντας το βάρος στην αμυντική και επιθετική λειτουργία. Ο Λεονάρντο Ζαρντίμ έδινε συνεχώς οδηγίες για όλα αυτά που θέλει να βλέπει από τους ποδοσφαιριστές του. Το πρόγραμμα ολοκληρώθηκε με εκτελέσεις φάουλ, από τους ποδοσφαιριστές που ήθελαν να δουλέψουν το καλό τους πόδι.

Το επόμενο ραντεβού των ποδοσφαιριστών του Ολυμπιακού στις εγκαταστάσεις του Ρέντη είναι προγραμματισμένο για το πρωί της Παρασκευής, στις 10:30.


«Olympiacos Experience» στο Ρέντη...

 

Το προπονητικό κέντρο του Ρέντη φιλοξένησε το πρωί της Πέμπτης καλεσμένους των χορηγών της ομάδας μας..

Με ιδιαίτερη επιτυχία διοργανώθηκε το πρωί της Πέμπτης ακόμη ένα «Olympiacos Experience»! Οι επισκέπτες, οι οποίοι βρέθηκαν στο προπονητικό κέντρο του Ρέντη, είχαν την ευκαιρία να ζήσουν από κοντά τον τρόπο με τον οποίοι οι ποδοσφαιριστές μας προετοιμάζονται για τις αγωνιστικές τους υποχρεώσεις.

Αρχικά μεταφέρθηκαν στις εγκαταστάσεις του Ολυμπιακού με το λεωφορείο της ομάδας μας. Έβγαλαν μία ομαδική φωτογραφία με τους ποδοσφαιριστές, ακριβώς πριν εκείνοι αρχίσουν την προπόνησή τους. Είχαν, με αυτό τον τρόπο, την ευκαιρία να δουν από κοντά τους αγαπημένους τους «ερυθρόλευκους» και να συνομιλήσουν για λίγο μαζί τους.

Στη συνέχεια, ξεναγήθηκαν στους χώρους των εγκαταστάσεων του Ρέντη, εκεί όπου καθημερινά οι ποδοσφαιριστές βάζουν τις βάσεις για τους τίτλους που… πιάνουν Λιμάνι στο τέλος της αγωνιστικής περιόδου! Παρακολούθησαν, αμέσως μετά, την προπόνηση της ομάδας μας, κάτι το οποίο έδειξαν να απολαμβάνουν ιδιαιτέρως.

Προτού αποχωρήσουν, ξανά με το λεωφορείο του Ολυμπιακού, οι επισκέπτες γευμάτισαν στο εστιατόριο του Ρέντη και έβγαλαν πολλές φωτογραφίες!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Best Buy Printable Coupons