OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

powered by Agones.gr - Stoixima

Ericsson-LG & blue technonologies

Ericsson-LG & blue technonologies
Introduce you to iPECS

Τετάρτη 17 Οκτωβρίου 2012

Αγωνιούν για τον Σιόβα...

Σαν να μην έφταναν οι τραυματισμοί που είχε προστέθηκε άλλος ένας για τον Ολυμπιακό μετά το παιχνίδι της Εθνικής ποδοσφαίρου.

Ο Σιόβας αποχώρησε από το χθεσινό παιχνίδι της Εθνικής με την Σλοβακία με πόνους στο πόδι και με τις πρώτες εκτιμήσεις να φέρνουν τον αμυντικό άσο με θλάση πρώτου βαθμού.

Στον Ολυμπιακό περιμένουν την άφιξή του την Τετάρτη. Ο Σιόβας θα υποβληθεί σε νέες εξετάσεις από τον ιατρό της ομάδας για να διαπιστωθεί και το ακριβές χρονικό διάστημα που θα χρειαστεί για να μπορέσει να επιστρέψει στην δράση.

Πάντως, βάσει της πρώτης εκτίμησης, ο Σιόβας τίθεται αυτόματα εκτός αποστολής για το παιχνίδι με την Skoda Ξάνθη.

Το ενδιαφέρον όλων όμως στρέφεται στο παιχνίδι με τη Μονπελιέ και το κατά πόσο θα μπορέσει να είναι στη διάθεση του Λεονάρντο Ζαρντίμ για το παιχνίδι της τρίτης αγωνιστικής στο Τσάμπιονς Λιγκ. Πρόκειται για μια μεγάλη ατυχία για τον άσο του Ολυμπιακού ο οποίος βρισκόταν σε καλή κατάσταση και έδειχνε να κερδίζει θέση βασικού ως αμυντικό χαφ, σε θέση που λογικά τον υπολόγιζε ο Ζαρντίμ και για το παιχνίδι με την γαλλική ομάδα.

Ο Ζαρντίμ –εκτός του Σιόβα- περιμένει την προπόνηση της Τετάρτης για να ξεκαθαρίσει και η κατάσταση με τους Χολέβα και Φετφατζίδη. Οι δύο τους θα δοκιμάσουν να προπονηθούν κανονικά, κάτι που εάν συμβεί να τεθούν στη διάθεση του προπονητή τους για το παιχνίδι της 7ης αγωνιστικής.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Best Buy Printable Coupons