OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

powered by Agones.gr - Stoixima

Ericsson-LG & blue technonologies

Ericsson-LG & blue technonologies
Introduce you to iPECS

Τετάρτη 24 Οκτωβρίου 2012

MONTPELLIER - OLYMPIACOS 1-2 (Charbonnier 49'),(Torosidis 73'),(Mitroglou 91')





Για 70 λεπτά ο Ολυμπιακός δεν έδειχνε στον αγωνιστικό χώρο ότι καταλαβαίνει την κρισιμότητα του ματς.

Το γκολ του Τοροσίδη (73’) όμως, έδωσε το σύνθημα για την τεράστια ανατροπή κόντρα στη Μονπελιέ, την οποία ολοκλήρωσε ο Μήτρογλου στις καθυστερήσεις.

Ο Σαρμπονιέ άνοιξε το σκορ στο 47’, αλλά η ομάδα του Ζαρντίμ έκανε την ολική επαναφορά και παρέμεινε ζωντανή στο κυνήγι της πρόκρισης επικρατώντας 2-1. Σε δύο εβδομάδες, στο Καραϊσκάκη με τους Γάλλους και πάλι η επόμενη αγωνιστική.

Η βαθμολογία:

1. Σάλκε 7 (6-3)
2. Άρσεναλ 6 (5-4)
3. Ολυμπιακός 3 (4-6)
4. Μονπελιέ 1 (4-6) 


91' ΓΚΟΛ! Ο Αμπντούν έκλεψε την μπάλα από τα δεξιά, έκανε εξαιρετικά το γύρισμα στην καρδιά της περιοχής και ο Μήτρογλου με κοντινή προβολή έστειλε την μπάλα στα δίχτυα!

73' Γκολ για τον Ολυμπιακό με τον Τοροσίδη. Ο Χολέμπας εκτέλεσε το φάουλ, η μπάλα κόντραρε και ο Τοροσίδης με προβολή φέρνει το παιχνίδι στα ίσια.

49' Γκολ για την Μονπελιέ με τον Σαρμπονιέ...Ο Ουτάκα τα έβαλε με την άμυνα του Ολυμπιακού, η μπάλα στρώθηκε στον Σαρμπονιέ και εκείνος με σουτ ανοίγει το σκορ. Ο Ουτάκα, έχει κάνει χέρι στο στρώσιμο που δεν βλέπει ο Ιταλός διαιτητής....

Σε εξέλιξη βρίσκεται η αναμέτρηση του Ολυμπιακού με την Μονπελιέ για την τρίτη αγωνιστική του Τσάμπιονς Λιγκ. Χωρίς τέρματα η αναμέτρηση στο ημίχρονο.


Στο 4-3-3 ο Κάρολ κερδίζει την "μάχη" από τον Μέγιερι. Ο Τοροσίδης πάει στο δεξί άκρο της άμυνας, ο Χολέμπας στο αριστερό και οι Μανωλάς και Κοντρέρας στο κέντρο της.
Στη μεσαία γραμμή θα βρίσκονται οι Μοδέστο, Μανιάτης και Μασάντο, ενώ οι Φουστέρ και Γκρέκο θα πλαισιώνουν τον Τζεμπούρ στην κορυφή της επίθεσης.
Από την άλλη πλευρά ο Ζιράρ, επιλέγει τον Πιονέ στο τέρμα. Δεξιά ο Σταμπουλί, αριστερά ο Μπεντιμό και στο κέντρο της άμυνας οι Ίλτον και Μ'Μπιβά.
Οι Σαΐι και Καμπελά θα είναι τα δύο αμυντικά χαφ, ενώ οι Ουτάκα, Μπελχαντά και Μουνιέ θα βρίσκονται πίσω από τον Σαρμπονιέ.
Ο Πουνιέ, είναι ο αναπληρωματικός τερματοφύλακας των Γάλλων, αφού οι σχέσεις του Ζιράρ με τον Ζουρντρέν, δεν είναι και οι καλύτερες δυνατές, μετά από την ήττα από την Εβιάν με σκορ 2-3 και μάλιστα εντός έδρας.
 
Η ενδεκάδα της Μονπελιέ: Πιονιέ, Μ’ Μπιβά, Ίλτον, Μπεντιμό, Σταμπουλί, Μπελχαντά, Καμπελά, Σαϊί, Ουτάκαν, Μουνιέ, Σαρμπονιέ.

Στον πάγκο για τους γηπεδούχους: Ζουρντρέν, Κονγκρέ, Μαρβό, Εστράδα, Ερέρα, Ζενσάμ, Καμαρά.

Η ενδεκάδα είναι η εξής: Κάρολ, Τοροσίδης, Χολέμπας, Κοντρέρας, Μανωλάς, Μανιάτης, Μοδέστο, Μασάντο, Γκρέκο, Φουστέρ, Τζεμπούρ.

Στον πάγκο για τον Ολυμπιακό: Μέγιερι, Λυκογιάννης, Φέισα, Ντιακιτέ, Αμπντούν, Πάντελιτς, Μήτρογλου.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Best Buy Printable Coupons