OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

powered by Agones.gr - Stoixima

Ericsson-LG & blue technonologies

Ericsson-LG & blue technonologies
Introduce you to iPECS

Παρασκευή 12 Οκτωβρίου 2012

Ενημέρωση της Π.Α.Ε. Ολυμπιακός για τη συνεργασία της με τον Αντώνη Νικοπολίδη...

Η Π.Α.Ε. Ολυμπιακός ανακοινώνει την ένταξη του Αντώνη Νικοπολίδη στο τεχνικό τιμ της ομάδας. Ο Αντώνης Νικοπολίδης αναλαμβάνει καθήκοντα βοηθού προπονητή.

 Η ομαλή λειτουργία των αποδυτήριων του Ολυμπιακού ήταν ο λόγος για τον οποίο η «ερυθρόλευκη» ΠΑΕ προχώρησε στην πρόσληψη του Αντώνη Νικοπολίδη ως βοηθού του Λεονάρντο Ζαρντίμ.

Από την εποχή που αγωνιζόταν ακόμα στην ομάδα ο 41χρονος (πλέον) τεχνικός ήταν ένας από τους ποδοσφαιριστές που είχε τον σεβασμό όλων, ενώ για αρκετούς από τους νεαρούς παίκτες αποτελούσε παράδειγμα προς μίμηση και θεωρείτο ο κορυφαίος τερματοφύλακας των τελευταίων ετών στην Ελλάδα.

Τους πρώτους μήνες από την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας από τον Ζαρντίμ φάνηκε ότι στα αποδυτήρια έλειπε ένας άνθρωπος με ηγετική φυσιογνωμία, ο οποίος γνωρίζει άριστα την ψυχολογία που επικρατεί στα αποδυτήρια των Πειραιωτών.

Η λύση του Νικοπολίδη ήταν ξεχωριστή, αφού – εκτός από την προσφορά του στο ελληνικό ποδόσφαιρο – ήταν υπόδειγμα και έξω από τους αγωνιστικούς χώρους. Όλα αυτά ήταν τα στοιχεία που «ζύγισε» ο Βαγγέλης Μαρινάκης και υλοποίησε την υπόσχεση που είχε δώσει πρόσφατα στους οργανωμένους οπαδούς του συλλόγου.

Άλλωστε, ο Νικοπολίδης διατηρεί άριστες σχέσεις με όλους τους παλιούς ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού και είναι δεδομένο πως θα κάνει ό,τι περνάει από το χέρι του, ώστε η ομάδα να ενισχυθεί περισσότερο σε όλα τα επίπεδα.

«Ξεμούδιασμα» κόντρα στους Νέους...


Οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού επικράτησαν 4-1 έπί της ομάδας Νέων, σε φιλικό το οποίο διεξήχθη στις εγκαταστάσεις του Ρέντη.

 Διαφορετική ήταν σήμερα η προπόνηση του Ολυμπιακού, σε σχέση με τις προηγούμενες ημέρες. Αντί του κανονικού προγράμματος οι «ερυθρόλευκοι» έδωσαν στις εγκαταστάσεις του Ρέντη ένα φιλικό προπονητικού χαρακτήρα με την ομάδα Νέων, επικρατώντας 4-1.

Ο Λεονάρντο Ζαρντίμ είχε την ευκαιρία να κάνει αρκετές δοκιμές κατά τη διάρκεια του ματς, αλλάζοντας θέσεις σε ποδοσφαιριστές και τεστάροντας διατάξεις και συνθέσεις. Στο πρώτο μέρος, με την ομάδα Νέων αγωνίστηκαν και οι Τζιμπούρ, Βλαχοδήμος και Τάτος. Η πρώτη ομάδα προηγήθηκε με γκολ του Φετφατζίδη, ενώ οι Νέοι ισοφάρισαν με τον Πασαλίδη.

Στο δεύτερο μέρος έγιναν και ορισμένες αλλαγές από τον προπονητή του Ολυμπιακού. Με την ομάδα Κ20 αγωνίστηκαν οι Ντιόγκο, Μασάντο και Αμπντούν. Ο Φετφατζίδης ήταν πολύ κινητικός και σκόραρε ξανά, κάνοντας το 2-1, ενώ από εκεί και πέρα ανέλαβε ο Λεάντρο Γκρέκο. Ο Ιταλός, με δύο γκολ, στο δεύτερο ημίχρονο, διαμόρφωσε το τελικό 4-1 για την πρώτη ομάδα.

Σε ότι αφορά τους ποδοσφαιριστές που δεν αγωνίστηκαν, οι Νταβίδ Φουστέρ και Τάσος Παπάζογλου έκαναν θεραπεία και αερόβιο πρόγραμμα στο γήπεδο. Οι τραυματίες Ιμπαγάσα και Χολέβας συνέχισαν το δικό τους πρόγραμμα αποκατάστασης, κάνοντας «αγώνα» δρόμου για να επανέλθουν πλήρως σε δράση.

Οι «ερυθρόλευκοι» θα επανέλθουν στις προπονήσεις τη Δευτέρα, αφού το Σαββατοκύριακο θα υπάρξει διήμερο ρεπό.

 Ο Ολυμπιακός επίσημα στο kyck.com!...

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός, επιλέγει το kyck.com ως επίσημη πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης!


Ο Ολυμπιακός επέλεξε το KYCK.com, μία νέα ψηφιακή πλατφόρμα, η οποία παρέχει μία εξατομικευμένη κοινωνική ποδοσφαιρική εμπειρία, με κύριο στόχο να συνδεθεί με όλους του τους φιλάθλους ανά τον κόσμο. Ο Ολυμπιακός είναι ο πρώτος μεγάλος ποδοσφαιρικός σύλλογος στον κόσμο που θα συνεργαστεί επίσημα με το KYCK.

«Ο σύλλογός μας έχει ένα θερμό κοινό που τον ακολουθεί, στην Ελλάδα, καθώς και ανά τον κόσμο και θέλουμε να συνδεθούμε με όσο το δυνατόν περισσότερους από τους υποστηρικτές μας! Επενδύουμε με πάθος στην ψηφιακή ανάπτυξη της ομάδας μας, μέσω της επίσημης ιστοσελίδας μας και της διαρκούς αναβάθμισης του Olympiacos TV», ήταν τα λόγια του Προέδρου του Ολυμπιακού, κ. Βαγγέλη Μαρινάκη. «Η κοινωνική πλατφόρμα του KYCK μας επιτρέπει να επικεντρώσουμε τις προσπάθειές μας σε αυτό, με συντονισμένο τρόπο, και να συνομιλούμε απευθείας με τους φιλάθλους μας, οπουδήποτε και αν αυτοί βρίσκονται . Είμαστε χαρούμενοι που αποτελούμε τον πρώτο σύλλογο που συνεργάζεται με το KYCK».

Μέσω του KYCK, ο Ολυμπιακός δημιούργησε μία επίσημη σελίδα για την ομάδα, ως προορισμό για τους φιλάθλους, προκειμένου εκείνοι να συνδεθούν με άλλους φιλάθλους αλλά και το σύλλογο, με έναν πιο συναρπαστικό και ουσιώδη τρόπο. Οι χρήστες μπορούν να μοιράζονται φωτογραφίες, βίντεο και κείμενα με ιστορίες που αφορούν στην αγαπημένη τους ομάδα, όπως και να αλληλεπιδρούν με το επίσημο υλικό του συλλόγου, το οποίο θα κοινοποιείται από τον ίδιο τον Ολυμπιακό, μέσω παραδοσιακών κοινωνικών λειτουργιών (για παράδειγμα να κάνουν like και να ξαναμοιράζονται –share το υλικό σε περισσότερα κοινωνικά κανάλια). Επιπλέον, οι φίλαθλοι του Ολυμπιακού μπορούν να «δηλώνουν ψηφιακά το παρών» στα αγωνιστικά δρώμενα της ομάδας, τα οποία θα δημιουργούν αποκλειστικά θέματα συζήτησης γύρω από τους αγώνες και να λαμβάνουν ζωντανές ενημερώσεις για το σκορ, και τις εξελίξεις.

«Χρησιμοποιούμε την τεχνολογία για την βελτίωση οργανωτικών θεμάτων για τους συλλόγους και τις Ακαδημίες τους, ενώ παράλληλα δημιουργούμε μία καθηλωτική ποδοσφαιρική εμπειρία για την κοινότητα, είναι το βασικό στοιχείο του οράματος που έχει το KYCK», ήταν τα λόγια του Διευθύνοντος Συμβούλου και ιδρυτή του KYCK, Mac Lackey. «Είμαστε ενθουσιασμένοι που θα συνεργαστούμε με τον Ολυμπιακό, μία ιστορική ποδοσφαιρική ομάδα στην Ευρώπη, θέτοντας τα ψηφιακά στάνταρ για το μέλλον του ποδοσφαίρου».

Το KYCK.com υιοθετείται ήδη σε παγκόσμια κλίμακα, με χρήστες από 128 χώρες να μπαίνουν στην πλατφόρμα καθ’ όλη τη διάρκεια του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Ποδοσφαίρου τον περασμένο Ιούνιο. Οι χρήστες καθηλώθηκαν από το περιεχόμενο, «δίνοντας το παρών» στους αγώνες, σχολιάζοντας άρθρα, μοιράζοντας φωτογραφίες και βλέποντας βίντεο με τις καλύτερες φάσεις.

Σχετικά με το KYCK.com
Το KYCK είναι μία νέα ψηφιακή πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης, η οποία εστιάζει στην παροχή μίας εξατομικευμένης ποδοσφαιρικής εμπειρίας, μέσω της ανακάλυψης, επιμέλειας και κοινοποίησης υλικού, άμεσα σχετιζόμενου με το ποδόσφαιρο. Για να μάθετε περισσότερα επισκεφθείτε το KYCK.com ή βρείτε το στο Facebook και στο Twitter. Το KYCK διατίθεται και σε κινητές συσκευές μέσω του App Store. Για να μάθετε περισσότερα για την εγγραφή συλλόγων και ομάδων επισκεφθείτε τον ακόλουθο σύνδεσμο: usclub.kyck.com ή για να δημιουργήσετε σήμερα τη δική σας ομάδα, μεταβείτε στη διεύθυνση kyck.com/teams.

Σχετικά με τον Ολυμπιακό
Από την ίδρυση του, το 1925, ο Ολυμπιακός ήταν και είναι ο πλέον επιτυχημένος, καθώς και ο πιο δημοφιλής ελληνικός ποδοσφαιρικός σύλλογος στην ιστορία, έχοντας κερδίσει τους περισσότερους τίτλους από οποιαδήποτε άλλη ελληνική ομάδα: 39 Πρωταθλήματα, 25 Κύπελλα και με τακτική συμμετοχή στο UEFA Champions League! Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε την επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας www.olympiacos.org, (η οποία διατίθεται σε Ελληνικά, Αγγλικά, Ισπανικά, Πορτογαλικά, Ρωσικά, Κινεζικά, Αραβικά και Κορεάτικα), ή βρείτε τον Ολυμπιακό στο Facebook (OLYMPIACOS.F.C.Official) και στο Twitter (@olympiacos_org).

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Best Buy Printable Coupons