OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

powered by Agones.gr - Stoixima

Ericsson-LG & blue technonologies

Ericsson-LG & blue technonologies
Introduce you to iPECS

Σάββατο 27 Οκτωβρίου 2012

Και αντι-Ντόρσεϊ και… κοντό...

Η απόφαση ελήφθη! Ο Ολυμπιακός στο μπάσκετ δεν θα κινηθεί για την απόκτηση ενός παίκτη, δηλαδή, του αντικαταστάτη του Ντόρσεϊ αλλά και για άλλον έναν! Ενός… κοντού! Οι υπεύθυνοι των ερυθρολεύκων αποφάσισαν να προχωρήσουν σε διπλή ενίσχυση μικρό χρονικό διάστημα μετά την έναρξη της αγωνιστικής σεζόν και πλέον αναζητούν δύο παίκτες που θα μπορέσουν να λύσουν τα προβλήματα που έχουν… κάνει την εμφάνισή τους, ειδικά στα παιχνίδια της Ευρωλίγκας.

Ο Ντόρσεϊ πρέπει να θεωρείται παρελθόν από την ομάδα καθώς το μόνο που απομένει είναι να λυθεί το συμβόλαιό του με τους Πειραιώτες. Έτσι ο πρώτος στόχος είναι να βρεθεί ένα παίκτης που θα καλύψει το κενό κάτω από το καλάθι και άλλος ένας που θα ενισχύσει την ομάδα στην περιφέρεια.

Ήδη ο Μπαρτζώκας και οι συνεργάτες του αναζητούν τους δύο παίκτες, έχοντας στο πλευρό τους και το αγωνιστικό πρόγραμμα της ομάδας. Οι ερυθρόλευκοι μπορούν να τα βγάλουν πέρα τόσο στο πρωτάθλημα όσο και στην Ευρωλίγκα με το υπάρχον ρόστερ κάτι που δίνει το περιθώριο να γίνει καλύτερη έρευνα για να βρεθούν οι καταλληλότεροι παίκτες.

Ειδικά στην περίπτωση του ψηλού φαίνεται να έχουν ξεχωρίσει και οι περιπτώσεις των Ντιόγκου και Άντερσεν. Ο Ντιόγκου έγινε γνωστός στην Εθνική μας ομάδα με κακό τρόπο, καθώς ήταν ένας από τους παίκτες της εθνικής ομάδας της Νιγηρίας η οποία μας απέκλεισε από τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου με τον Ντιόγκου να παίζει σημαντικό ρόλο στο τελικό αποτέλεσμα.

Μπορεί να αγωνιστεί ως 4άρι ή 5άρι και μπορεί να δώσει λύσεις στο σκοράρισμα αλλά και στο ρίμπαουντ. Πριν από λίγες ημέρες κόπηκε από τους Φίνιξ και είναι ελεύθερος να διαπραγματευτεί.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Best Buy Printable Coupons