OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

powered by Agones.gr - Stoixima

Ericsson-LG & blue technonologies

Ericsson-LG & blue technonologies
Introduce you to iPECS

Τετάρτη 10 Οκτωβρίου 2012

H προπόνηση της Τετάρτης...

Το απογευματινό πρόγραμμα...

Οι παίκτες του Ολυμπιακού γυμνάστηκαν και το απόγευμα της Τετάρτης στο προπονητικό κέντρο του Ρέντη.

Με μία ξαφνική και δυνατή βροχή ακριβώς την ώρα που άρχιζε η απογευματινή προπόνηση οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού συνέχισαν το απόγευμα της Τετάρτης την προετοιμασία τους για το ματς με την Ξάνθη.

Το πρόγραμμα περιελάμβανε αρκετή τακτική, αφού στο μεγαλύτερο κομμάτι της προπόνησης οι ποδοσφαιριστές έπαιξαν δίτερμα, σε χώρο ίσο με το μισό γήπεδο. Κανονικά στην προπόνηση συμμετείχε ο Φρανσουά Μοδέστο. Ο Λεάντρο Γκρέκο, από την άλλη, έκανε αερόβιο πρόγραμμα στο γήπεδο.

Οι τραυματίες Αριέλ Ιμπαγάσα και Χοσέ Χολέβας συνέχισαν το πρόγραμμα αποκατάστασης που ακολουθούν, ενώ ο Νταβίδ Φουστέρ κινήθηκε πάλι ατομικά, κάνοντας θεραπεία, λόγω αιματώματος στο πόδι, από χτύπημα.

Το πρόγραμμα ολοκληρώθηκε με αρκετό τρέξιμο και οι παίκτες του Ολυμπιακού ανανέωσαν το ραντεβού τους για αύριο το πρωί στις 10:30, στο προπονητικό κέντρο του Ρέντη.


Η πρωινή προπόνηση της Τετάρτης...
 
Οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού γυμνάστηκαν στις εγκαταστάσεις του Ρέντη και σήμερα το πρωί.

 Η προετοιμασία του Ολυμπιακού για τον επόμενο αγώνα Πρωταθλήματος, με αντίπαλο την Ξάνθη, συνεχίστηκε και την Τετάρτη το πρωί. Οι ποδοσφαιριστές του Λεονάρντο Ζαρντίμ προπονήθηκαν στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Ρέντη.

Το πρόγραμμα περιελάμβανε πολλές ασκήσεις ταχύτητας, ελέγχου του σώματος και δύναμης, στο γήπεδο, υπό τις οδηγίες του γυμναστή κ. Χρήστου Μουρίκη. Στη συνέχεια οι παίκτες έπαιξαν ποδοβόλεϊ, σε χαμηλό φιλέ, κάνοντας ασκήσεις τεχνικής και ελέγχου της μπάλας. Αμέσως μετά χωρίστηκαν σε δύο γκρουπ. Αρχικά έπαιξαν με την κατοχή, την κυκλοφορία της μπάλας και το πρέσινγκ, ενώ στη συνέχεια έκαναν και δίτερμα, πέντε εναντίον πέντε, σε χώρο ίσο με το μισό γήπεδο.

Ο Λεάντρο Γκρέκο αισθάνθηκε ενοχλήσεις στο γόνατο, γεγονός το οποίο δεν έδειξε να ανησυχεί το ιατρικό επιτελείο. Ο ποδοσφαιριστής προφυλάχθηκε και ανάλογα με την κατάστασή του το απόγευμα, θα δοκιμάσει ενδεχομένως να γυμναστεί κανονικά. Αερόβιο πρόγραμμα έκανε ο Φρανσουά Μοδέστο, λόγω κάποιων μικροενοχλήσεων στη μέση, ενώ ο Τάσος Παπάζογλου έκανε το δικό του πρόγραμμα αποκατάστασης, με θεραπεία και αερόβιο πρόγραμμα στο γήπεδο. Ατομικά κινήθηκε και ο Φουστέρ, λόγω μίας κάκωσης που τον ταλαιπωρεί στο πόδι, περισσότερο για προληπτικούς λόγους.

Τη θεραπεία τους συνέχισαν και σήμερα οι τραυματίες Αριέλ Ιμπαγάσα και Χοσέ Χολέβας. Οι δύο ποδοσφαιριστές κάνουν αγώνα δρόμου για να είναι έτοιμοι και να επανέλθουν στην ενεργό δράση όσο πιο σύντομα γίνεται.

Η προετοιμασία του Ολυμπιακού θα συνεχιστεί το απόγευμα με προπόνηση προγραμματισμένη για τις 17:30.


 http://www.olympiacos.org/


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Best Buy Printable Coupons