OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

powered by Agones.gr - Stoixima

Ericsson-LG & blue technonologies

Ericsson-LG & blue technonologies
Introduce you to iPECS

Σάββατο 13 Οκτωβρίου 2012

Ο πολυσύνθετος ρόλος του Αντώνη...

Από την Δευτέρα, στο Ρέντη θα υπάρχει ένα «νέο» πρόσωπο για την ομάδα του Ολυμπιακού… Ο Αντώνης Νικοπολίδης επιστρέφει μετά την θητεία του ως παίκτης στον ρόλο του βοηθού του Λεονάρντο Ζαρντίμ αλλά θα έχει πολλές και διαφορετικές αρμοδιότητες.

Ο παλαίμαχος τερματοφύλακας δεν πρόκειται να είναι αυτό που λέμε… βοηθός τεχνικού με αρμοδιότητες μόνο στο αγωνιστικό κομμάτι. Ο Νικοπολίδης αναμένεται να αξιοποιηθεί σε πολλούς τομείς. Το «ήρθα να σε βοηθήσω» που είπε στον Ζαρντίμ, δείχνει ότι θα έχει έναν πολυσύνθετο ρόλο. Από την μία θα είναι ο συνδετικός κρίκος ανάμεσα σε παίκτες και τεχνικό επιτελείο αφού είναι «παλιός», Έλληνας και με αρκετούς από τους παίκτες του ρόστερ έχει συνυπάρξει στο πρόσφατο παρελθόν και έχει εξαιρετικές σχέσεις.

Επιπλέον, δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι μιλάμε για τον κορυφαίο τερματοφύλακα που πέρασε από τον Ολυμπιακό εδώ και πολλά χρόνια. Αυτό σημαίνει ότι μπορεί να ενεργοποιηθεί και στο θέμα των γκολκίπερ. Εξάλλου είναι γνωστό ότι οι Μέγιερι και Κάρολ δεν έχουν ξεκινήσει την χρονιά με τον καλύτερο δυνατό τρόπο… Αυτό δεν σημαίνει ότι ο Νικοπολίδης θα αντικαταστήσει την δουλειά του Ράντου που επέστρεψε άμεσα στο Ρέντη. Όμως, το γεγονός ότι ο Μέγιερι, μέσω twitter εξέφρασε την ικανοποίησή του για την επιστροφή του Νικοπολίδη, είναι ενδεικτικό.

Εξάλλου, ο Ούγγρος ήταν τον πρώτο του χρόνο στον Ολυμπιακό, συμπαίκτης του Νικοπολίδη που είχε αναλάβει και έναν άτυπο ρόλο… δασκάλου για τους νεότερους.

Όλα αυτά από… Δευτέρα όταν και ο Νικοπολίδης θα αναλάβει και επίσημα τα νέα του καθήκοντα στον Ολυμπιακό.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Best Buy Printable Coupons