OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

powered by Agones.gr - Stoixima

Ericsson-LG & blue technonologies

Ericsson-LG & blue technonologies
Introduce you to iPECS

Πέμπτη 18 Οκτωβρίου 2012

Έφτασε στην Πόλη...

Έφτασαν οι πρωταθλητές Ευρώπης και Ελλάδας στην Κωνσταντινούπολη, όπου και θα αντιμετωπίσουν την Αναντόλου Εφές στην δεύτερη αγωνιστική της Ευρωλίγκας. Ο Ολυμπιακός είναι στην πόλη όπου πριν μερικούς μήνες σήκωσε την κούπα της διοργάνωσης στον επικό τελικό με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας.

Αυτές οι εικόνες από εκείνη την μεγάλη βραδιά της 13ης Μαΐου δεν υπάρχουν πλέον στο μυαλό των «ερυθρόλευκων», καθότι η Εφές είναι μία ποιοτική ομάδα, η οποία πρέπει να προσεχτεί.

Οι δευτεραθλητές Τουρκίας προέρχονται από την ήττα με την Αρμάνι Μιλάνο στην πρεμιέρα της Ευρωλίγκα, γεγονός που κάνει ακόμα πιο δύσκολη την αποστολή του Ολυμπιακού. Προπόνηση την Πέμπτη  δεν έγινε από τους πρωταθλητές Ευρώπης και Ελλάδα, αφού αναχώρησαν γρήγορα για το ξενοδοχείο τους για να ξεκουραστούν.

Την ημέρα του αγώνα πρόκειται να προπονηθούν σε χαλαρούς ρυθμούς και το βράδυ θα αντιμετωπίσουν την Αναντόλου Εφές για την δεύτερη αγωνιστική της Ευρωλίγκας.


Πέρσι παραλίγο να προκαλέσει… εγκεφαλικό στον Οκτάι Μαχμούτι, όταν πέτυχε το τρίποντο πίσω από το κέντρο που ισοφάρισε το ματς του Ολυμπιακού με τη Γαλατά στο Αμπντί Ιπεκτσί. Ο Κώστας Σλούκας, περί ου ο λόγος, μίλησε για την αναμέτρηση των Πειραιωτών με την Εφές για την δεύτερη αγωνιστική του πρωταθλήματος και για το κλειδί στο ματς με τους Τούρκους.

Ο 22χρονος γκαρντ του Θρύλου υποστήριξε συγκεκριμένα πως  «Είναι ένα ξεχωριστό ματς και πηγαίνουμε εκεί για να πάρουμε το διπλό. Η Εφές Αναντολού εχει υψηλές βλέψεις φέτος και υψηλό μπάτζετ. Έχει και καλές μονάδες, αλλά είναι καλοί και ως σύνολο.

Έχει 2-3 ΝΒΑers που κάνουν όλο το παιχνίδι γι' αυτούς, πρέπει να τους σταματήσουμε αν θέλουμε να πάρουμε τη νίκη. Αυτό πιστεύω πως θα είναι το "κλειδί" της αναμέτρησης, θα πρέπει να παίξουμε καλή άμυνα για να τα καταφέρουμε».

Για την αντίπαλο του Ολυμπιακού στην δεύτερη αγωνιστική της Ευρωλίγκας μίλησε ο Γιώργος Μπαρτζώκας και συνέστησε… συγκέντρωση για τους Πειραιώτες. Ο τεχνικός των «ερυθρολεύκων» υποστήριξε ότι μόνο η μάχη με τους Τούρκους απασχολεί την ομάδα του και πως πρέπει να προσέξουν κάθε στατιστικό τομέα για να το καταφέρουν αυτό.

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας δήλωσε «Παίζουμε σε μία πόλη που συνδέει τον Ολυμπιακό με μια τεραστία επιτυχία. Η Εφες είναι διαφορετική ομάδα σε σχέση με πέρσι και το παιχνίδι είναι πολύ απαιτητικό απέναντι σε μια ομάδα με μεγάλες φιλοδοξίες για πολλούς λόγους.

Είναι μια ομάδα που τα τελευταία χρόνια μονίμως έχει μεγάλο μπάζτετ, έχει πάρει παίκτες από το ΝΒΑ, έχει υψηλές προσδοκίες πάντα για κάτι καλό ωστόσο δεν έχει καταφέρει κάποια επιτυχία. Είναι μια ομάδα με έναν καλό προπονητή και καλούς παίκτες, και πιστεύω πως έχουμε μία δύσκολη αποστολή και πρέπει να είμαστε αρκετά συγκεντρωμένοι.

Αυτή την περίοδο όλες οι ομάδες δεν είναι στον βαθμό ετοιμότητας που θέλουν, ακόμα και εμείς, και  όλες έχουν σκαμπανεβάσματα στην απόδοσή τους. Η Εφες έχει κάποιους καλούς παίκτες που είναι σημαντικός ο ρόλος τους στο παιχνίδι τους όπως ο Ερντέν, ο Γκόρντον, ο Φαρμαρ, τρεις μεταγραφές που την βελτίωσαν, όμως σίγουρα ως ομάδα έκανε ένα όχι και τόσο κακό ματς στο Μιλανο απέναντι σε μια ομάδα που σούταρε με καλά ποσοστά. Εμείς είμαστε σε καλή κατάσταση αλλά για να κερδίσουμε πρέπει να είμαστε πολύ συγκεντρωμένοι και πρέπει επίσης τα λάθη τα κλεψίματα, τα ποσοστά στις βολές να είναι υπέρ μας.

Σίγουρα η ομάδα φέτος έχει μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση στα εκτός έδρας παιχνίδια της μετά τα όσαν έκανε πέρσι. Ο Ολυμπιακός δεν πηγαίνει παντού σαν φαβορί, αλλά όλοι θέλουν να τον νικήσουν και έχουν έξτρα κίνητρο μιας και αντιμετωπίζουν τον Πρωταθλητή Ευρώπης. Μόνο αυτό το ματς μας απασχολεί, μόνο αυτό έχουμε στο μυαλό μας. θεωρώ πως θα κάνουμε καλή εμφάνιση και γιατί όχι να πάρουμε και τη νίκη».

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Best Buy Printable Coupons