OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

powered by Agones.gr - Stoixima

Ericsson-LG & blue technonologies

Ericsson-LG & blue technonologies
Introduce you to iPECS

Δευτέρα 8 Οκτωβρίου 2012

Να ξεπεράσουμε τα προβλήματα...

Ο Πάμπλο Κοντρέρας τόνισε πως η διακοπή του πρωταθλήματος θα βοηθήσει τον Ολυμπιακό να ανασυνταχθεί.

"Η αλήθεια είναι πως θέλαμε να παίξουμε καλύτερα απέναντι σε έναν πολύ δύσκολο αντίπαλο. Το σημαντικό όμως είναι ότι πήραμε τους τρεις βαθμούς, το ότι κερδίσαμε. Θα μπορούσαμε να είχαμε παίξει σίγουρα καλύτερο ποδόσφαιρο, αλλά εκτιμώ πως μας βγήκε κούραση", είπε αρχικά ο αμυντικός του Ολυμπιακού και συνέχισε:  

"Επειδή έρχεται ένας δύσκολος μήνας, η διακοπή του πρωταθλήματος λόγω των υποχρεώσεων των εθνικών ομάδων για τα προκριματικά του Μουντιάλ είναι πολύ καλή για μας, γιατί θα μας βοηθήσει να ξεκουραστούμε και να επανέλθουμε.

Είναι σημαντικό για την ψυχολογία των παικτών ότι συνεχώς κερδίζουμε, όμως υποχρέωση του Ολυμπιακού δεν είναι μόνο να κερδίζει τα παιχνίδια, αλλά και να παίζει και ωραίο ποδόσφαιρο.

Μέχρι στιγμής εμείς αυτό δεν το έχουμε καταφέρει, έχουμε καταφέρει τις νίκες και θέλουμε να βελτιωθούμε. Η δική μας υποχρέωση γι΄αυτό το μέγεθος ομάδας είναι να παίζουμε πάντα καλά, ανεξαρτήτως της κούρασης. Πρέπει να ξεπεράσουμε τα όποια προβλήματα, να φροντίσουμε να βελτιωθούμε και φυσικά να συνεχίζουμε να κερδίζουμε".

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Best Buy Printable Coupons