OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

powered by Agones.gr - Stoixima

Ericsson-LG & blue technonologies

Ericsson-LG & blue technonologies
Introduce you to iPECS

Παρασκευή 19 Οκτωβρίου 2012

Η αποστολή για την Ξάνθη...

Με μία τελευταία προπόνηση, η οποία διεξήχθη το πρωί της Παρασκευής στο αθλητικό κέντρο του Ρέντη, οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού είναι πλέον έτοιμοι για το σαββατιάτικο παιχνίδι της έβδομης αγωνιστικής της Super League, απέναντι στη Skoda Ξάνθη.

Οι «ερυθρόλευκοι» δούλεψαν πολύ στην τακτική, κάνοντας ασκήσεις επάνω στις στημένες φάσεις, ενώ έπαιξαν και δίτερμα, δουλεύοντας και επάνω στην αμυντική και επιθετική λειτουργία τους. Νωρίτερα, είχαν επιδοθεί σε ασκήσεις ελέγχου της μπάλας και την κατοχή, ενώ το πρόγραμμα «έκλεισε» με εκτελέσεις φάουλ, για τους ποδοσφαιριστές που ήθελαν να κρατήσουν «ζεστό» το καλό τους πόδι, ενόψει του αυριανού παιχνιδιού.

Ο Αριέλ Ιμπαγάσα έκανε θεραπεία, όπως και ο Γιάννης Φετφατζίδης. Ο Τάσος Παπάζογλου έκανε αερόβιο πρόγραμμα, ενώ ο Δημήτρης Σιόβας θεραπεία και αερόβιο.

Μετά το τέλος της προπόνησης ο Λεονάρντο Ζαρντίμ έκανε γνωστά τα ονόματα των ποδοσφαιριστών που απαρτίζουν την αποστολή για την αναμέτρηση με τους «Ακρίτες». Αυτοί είναι οι Κάρολ, Μέγιερι, Χολέβας, Μανωλάς, Τοροσίδης, Γκρέκο, Τάτος, Φουστέρ, Μοδέστο, Μανιάτης, Αμπντούν, Μήτρογλου, Πάντελιτς, Βλαχοδήμος, Τζιμπούρ, Λυκογιάννης, Μασάντο, Κοντρέρας, Ντιακιτέ.

Οι ποδοσφαιριστές που έμειναν εκτός αποστολής θα γυμναστούν αύριο το πρωί στις 10:30 στο Ρέντη.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Best Buy Printable Coupons