OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

powered by Agones.gr - Stoixima

Ericsson-LG & blue technonologies

Ericsson-LG & blue technonologies
Introduce you to iPECS

Σάββατο 27 Οκτωβρίου 2012

Εκτός ομάδας ο Ντιόγκο...

Η αδιαφορία του Ντιόγκο στις προπονήσεις οδήγησε τον Λεονάρντο Ζαρντίμ στην απόφαση να θέσει τον Βραζιλιάνο εκτός ομάδας. Μόνος του θα προπονείται στο εξής, ενώ η διοίκηση τον κάλεσε και σε απολογία.

«Τελειωμένος» από τον Ολυμπιακό πρέπει να θεωρείται ο Ντιόγκο. Η αδιαφορία που επιδεικνύει ο Βραζιλιάνος εδώ και καιρό στις προπονήσεις φαίνεται πως ξεχείλισε το ποτήρι, με αποτέλεσμα η υπομονή του Λεονάρντο Ζαρντίμ να στερέψει. Έτσι, ο ερυθρόλευκος τεχνικός αποφάσισε να τον θέσει εκτός ομάδας, στέλνοντάς τον να προπονείται μόνος του, κάτι που έχει ήδη ανακοινωθεί στον παίκτη.

Παράλληλα, ο 25χρονος επιθετικός κλήθηκε σε απολογία από τη διοίκηση του συλλόγου για τη γενικότερη συμπεριφορά του. Όπως είναι λογικό, τα… ψωμιά του στο Λιμάνι μάλλον έχουν τελειώσει αφού η λογική συνέχεια είναι να προσπαθήσει ο σύλλογος να βρει μια φόρμουλα για να τον ξεφορτωθεί.

Το βέβαιο είναι ότι μαζί με τις ανανεώσεις των συμβολαίων των Τοροσίδη, Τζιμπούρ και Χολέβα, από βδομάδα ο Ολυμπιακός θα ασχοληθεί πιο ενεργά και με το θέμα του Βραζιλιάνου και λογικά θα υπάρχουν εξελίξεις, αρχικά όσον αφορά στην τιμωρία που θα του επιβληθεί.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Best Buy Printable Coupons