OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

powered by Agones.gr - Stoixima

Ericsson-LG & blue technonologies

Ericsson-LG & blue technonologies
Introduce you to iPECS

Πέμπτη 4 Οκτωβρίου 2012

Αύριο το τεστ για Ράφικ και “Τόρο”...

Στην αυριανή προπόνηση θα μάθει ο Λεονάρντο Ζαρντίμ αν μπορεί να υπολογίζει στον Τζιμπούρ κυρίως αλλά και στον Τοροσίδη για την αναμέτρηση με τον Αστέρα Τρίπολης. Ο Αλγερινός είναι σε καλύτερη κατάσταση, ο Έλληνας διεθνής προσπαθεί να επανέλθει μετά από τρεις εβδομάδες.

Η ενημέρωση για τη σημερινή προπόνηση:

“Στο προπονητικό κέντρο του Ρέντη επανήλθαν την Πέμπτη το απόγευμα οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού, στρέφοντας το βλέμμα τους στο ματς της έκτης αγωνιστικής της Super League με τον Αστέρα Τρίπολης.

Οι ποδοσφαιριστές που αγωνίστηκαν κόντρα στην Άρσεναλ, την Τετάρτη το βράδυ, έκαναν αποθεραπεία. Οι υπόλοιποι γυμνάστηκαν κανονικά, δουλεύοντας επάνω στα τελειώματα των φάσεων, αλλά και την τακτική. Έπαιξαν και δίτερμα, σε μικρό χώρο.

Ο Βασίλης Τοροσίδης και ο Ραφίκ Τζιμπούρ έκαναν μόνοι τους προπόνηση στο γήπεδο, υπό τις οδγίες του Χρήστου Μουρίκη και από αύριο αναμένεται να δοκιμάσουν να μπουν με την υπόλοιπη ομάδα. Ο Λιούμπομιρ Φέισα υποβλήθηκε σε μαγνητική, λόγω των ενοχλήσεων στον προσαγωγό. Τα αποτελέσματα θα γίνουν γνωστά αύριο, ενώ σήμερα ο Σέρβος έκανε θεραπεία και ατομικό.

Ο Ρόι Κάρολ απουσίασε δικαιολογημένα από την προπόνηση, για προσωπικούς του λόγους. Αύριο το πρωί οι «ερυθρόλευκοι» θα γυμναστούν στις 10:30″.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Best Buy Printable Coupons