OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

powered by Agones.gr - Stoixima

Ericsson-LG & blue technonologies

Ericsson-LG & blue technonologies
Introduce you to iPECS

Τρίτη 2 Οκτωβρίου 2012

Οι σκέψεις του Βενγκέρ για την 11άδα...

Το «ok» του Μικέλ Αρτέτα θα περιμένει ο Αρσέν Βενγκέρ για να συμπληρώσει την ενδεκάδα με την οποία θα παραταχθεί η Άρσεναλ απέναντι στον Ολυμπιακό, το βράδυ της Τετάρτης για τη δεύτερη αγωνιστική των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ. Φανέλα βασικού παίρνει ο Τσάμπερλεϊν. Πως θα παίξουν οι «κανονιέρηδες».

Ο Αμπού Ντιαμπί τέθηκε νοκ – άουτ για τις επόμενες τρεις εβδομάδες κι ο Αλσατός κόουτς υπολόγιζε αρχικά τους Αρτέτα και Ράμσεϊ για τη μεσαία γραμμή της ομάδας του σε ένα σύστημα 4-2-3-1.

Ο Ισπανός μέσος, όμως, παραπονέθηκε το πρωί της Τρίτης για ενοχλήσεις στον αστράγαλο και θα περάσει από τεστ ετοιμότητας την τελευταία στιγμή. Αν τελικά δεν καταφέρει να αγωνιστεί, τότε, το πιθανότερο σενάριο θέλει τον Φρανσίς Κοκλέν να παίρνει τη θέση του στα χαφ.

Στα μετόπισθεν της Άρσεναλ, τα πράγματα είναι ξεκάθαρα. Κάτω από τα δοκάρια θα βρεθεί ο Βίτο Μανόνε, απόντος του τραυματία Βόιτσιεχ Σέζνι, ενώ η τετράδα της άμυνας θα αποτελείται από τους Τζένκινσον, Κοσιελνί, Βερμάελεν και Γκιμπς.

Ο Μπακαρί Σανιά επέστρεψε στις προπονήσεις των Λονδρέζων, αλλά θα χρειαστεί χρόνο για να επανέλθει στο επιθυμητό επίπεδο φυσικής κατάστασης και να διεκδικήσει τη θέση στο δεξί άκρο της άμυνας.

Ο Άαρον Ράμσεϊ θα κινηθεί στο χώρο του κέντρου με έναν εκ των Αρτέτα ή Κοκλέν, με τον Ουαλό άσο να οπισθοχωρεί ελάχιστα σε σχέση με το Σαββατιάτικο ντέρμπι κόντρα στην Τσέλσι.

Στην τριάδα πίσω από τον φορ, θα βρεθεί ο Σάντι Καθόρλα σε ρόλο «δεκαριού», αριστερά ο Τσάμπερλεϊν (που συγκεντρώνει περισσότερες πιθανότητες από τον Γουόλκοτ) παίρνει φανέλα βασικού από τον Αρσέν Βενγκέρ και δεξιά ο Λούκας Ποντόλσκι. Φυσικά, οι δύο τελευταίοι κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού, δεν αποκλείεται να αλλάζουν πλευρές.

Μοναδικός προωθημένος για την Άρσεναλ, θα είναι ο Ζερβίνιο που πέτυχε και το γκολ της ομάδας του στην ήττα (2-1) από τους «μπλε» του Λονδίνου.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Best Buy Printable Coupons