OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

powered by Agones.gr - Stoixima

Ericsson-LG & blue technonologies

Ericsson-LG & blue technonologies
Introduce you to iPECS

Τρίτη 2 Οκτωβρίου 2012

ΑΡΣΕΝΑΛ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ... Συνέντευξη Τύπου...

Η Συνέντευξη Τύπου του Λεονάρντο Ζαρντίμ, ενόψει του αγώνα της Τετάρτης με την Άρσεναλ, είναι προγραμματισμένη για το απόγευμα της Τρίτης στις 18:00 (τοπική ώρα). Θα διεξαχθεί στο γήπεδο Emirates του αγγλικού συλλόγου.

Αμέσως μετά το τέλος της, στις 18:45 (τοπική ώρα), θα διεξαχθεί η τελευταία προπόνηση του Ολυμπιακού, στο γήπεδο της Άρσεναλ, πριν από τον μεγάλο αγώνα της Τετάρτης. Η προπόνηση θα είναι ανοικτή για τους εκπροσώπους των Μ.Μ.Ε. για 15 λεπτά.


Ήρθαμε για να νικήσουμε...

Ξεκάθαρο το μήνυμα του Λεονάρντο Ζαρντίμ στη συνέντευξη Τύπου του αυριανού αγώνα του Ολυμπιακού με την Άρσεναλ για την δεύτερη αγωνιστική του δεύτερου ομίλου του Τσάμπιονς Λιγκ. «Ήρθαμε εδώ για να νικήσουμε», τόνισε ο Πορτογάλος τεχνικός, ο οποίος προανήγγειλε μια ομάδα συμπαγή για να μπορέσει να αντιμετωπίσει τους αρκετά καλούς επιθετικά «κανονιέρηδες». «Έχω καταλήξει στην 11άδα», είπε ο Ζαρντίμ ο οποίος όμως δεν αποκάλυψε κάποια από τις σκέψεις του…

Οι σημαντικότερες δηλώσεις του Ζαρντίμ:

-εάν θα παίξει ο Κάρολ:
«Θα δούμε. Έχουμε δύο γκολκίπερ. Δεν θα μιλήσουμε τώρα για τον έναν διότι πολύ απλά δεν ξέρουμε με σιγουριά το ποιος θα αγωνιστεί

-για το παιχνίδι με την Άρσεναλ:
«Θα είναι ένας παιχνίδι μεγάλης δυσκολίας. Όπως πάντα λέμε όμως δεν χάνεις ένα ματς πριν το ξεκινήσεις. Εμείς θα κοιτάξουμε να ευχαριστηθούμε τον αγώνα και να κάνουμε το καλύτερο δυνατό.

-εάν έχει καταλήξει στην 11άδα:
«Έχω αποφασίσει ποιοι θα παίξουν όμως δεν θα παρουσιάσουμε την ομάδα. Σίγουρα υπάρχει η πιθανότητα να παίξουν και άλλα νέα πρόσωπα. Έχουμε πολλούς νέους παίκτες. Όμως δεν θα ήθελα να παρουσιάσω την ενδεκάδα. Όχι σήμερα θα δουλέψουμε σε κάποια τελευταία πράγματα στην τεχνική. Απλά θα δουλέψουμε για να εξασκηθούμε. Την ενδεκάδα την έχουμε αποφασίσει»

-για τον τρόπο που θα προσπαθήσει να χτυπήσει την Άρσεναλ ο Ολυμπιακός:
«Θα προσπαθήσουμε να είμαστε μία ομάδα πολύ ενωμένη και συμπαγής γιατί η Άρσεναλ είναι πολύ οργανωμένη και πολύ καλή από τεχνικής άποψης. Και γι' αυτό θα προσπαθήσουμε να είμαστε πολύ ενωμένοι για να μειώσουμε τον κίνδυνο, κάτι που κάναμε με την Σάλκε»

-τον στόχο του Ολυμπιακού στο αυριανό παιχνίδι:
«Ο Ολυμπιακός είναι πρωταθλητής Ελλάδας. Ερχόμαστε εδώ για να κερδίσουμε και εάν όχι να κερδίσουμε να πάρουμε βαθμούς. Υπάρχει πίεση σε εμάς αλλά δεν είμαστε με την πλάτη στον τοίχο».

-για το ελληνικό πρωτάθλημα και τα προβλήματα τραυματισμού που αντιμετωπίζει:
«Καταρχήν το πρωτάθλημα δεν παίζεται με έναν αντίπαλο (σ.σ. Παναθηναϊκό) αλλά με άλλες 15. Για εμάς όλα τα παιχνίδια είναι σημαντικά. Το πιο σημαντικό είναι το αυριανό. Έχουμε πολλά προβλήματα. Όμως όλοι οι παίκτες που είναι διαθέσιμοι να υπερασπιστούν την φανέλα της ομάδας και διατεθειμένοι να πάνε να κερδίσουν»

-για την πρεμιέρα του Ολυμπιακού στο Τσάμπιονς Λιγκ με την Σάλκε:
«Πιστεύω ότι απέναντι στην Σάλκε κάναμε μία αξιοπρεπή παρουσία και ας μην κερδίσαμε. Στο ποδόσφαιρο πρέπει να μάθουμε να κερδίζουμε και να χάνουμε. Έτσι είναι».


Έχουμε εμπειρία και θα παλέψουμε...
 «Ξέρουμε τι μπορούμε να κάνουμε με την Άρσεναλ. Έχουμε την εμπειρία και θα παλέψουμε», τόνισε ο Ρόι Κάρολ στη συνέντευξη Τύπου του αγώνα του Ολυμπιακού με την Άρσεναλ στο Λονδίνο για την δεύτερη αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ.

Ο τερματοφύλακας των ερυθρολεύκων επεσήμανε ότι οι «κανονιέρηδες» είναι μια ομάδα αρκετά καλή επιθετικά η οποία σκοράρει πολύ κάτι που πρέπει να προσέξουν αύριο εκείνος και οι συμπαίκτες του.

Οι σημαντικότερες δηλώσεις του Ρόι Κάρολ στη συνέντευξη Τύπου του αγώνα του Ολυμπιακού με τη Άρσεναλ

-για την… επιστροφή του στην Αγγλία και σε παιχνίδια Τσάμπιονς Λιγκ:
«Είναι φανταστικά για μένα που παίζω στο Τσάμπιονς Λιγκ μετά από καιρό. Το να γυρίζω εδώ που έχω δώσει μεγάλα παιχνίδια με την Άρσεναλ είναι σημαντικό για μένα»

-για την Άρσεναλ:
«Η Άρσεναλ είναι μία καλή ομάδα. Παίζει καλό ποδόσφαιρο. Έχουμε μία δύσκολη αποστολή αλλά ανυπομονούμε να παίξουμε. Θέλουμε να πάμε καλά. Έχω πολλές εμπειρίες από παιχνίδια κόντρα στην Άρσεναλ. Έχω τον ημιτελικό που είχαμε παίξαμε απέναντί της αλλά και κακές στιγμές. Έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Είμαι εδώ για να διασκεδάσω τον αυριανό αγώνα και να μιλήσω για την νέα μου ομάδα τον Ολυμπιακό και όχι για το παρελθόν

-για το αυριανό παιχνίδι και το ενδεχόμενο να αγωνιστεί:
«Το εάν θα έχω πολλή δουλειά ή όχι αύριο εξαρτάται από τον κόουτς. Αυτός θα κρίνει εάν θα αγωνιστώ. Η Άρσεναλ έχει ένα πολύ καλό σύνολο αλλά εμείς θα προσπαθήσουμε. Έχουμε καλή ομάδα, μας αρέσει το καλό ποδόσφαιρο και έχουμε καλούς Έλληνες παίκτες. Το παν είναι να συνεχίζεις να δουλεύεις σκληρά και να γυρίζεις σε θεσμούς, όπως το Τσάμπιονς Λιγκ. Θέλω να συνεχίσω να παίζω όσο περισσότερο μπορώ. Ξέρουμε τι μπορούμε να κάνουμε με την Άρσεναλ. Πέρυσι χάσαμε οριακά. Έχουμε εμπειρία και θα παλέψουμε. Η Πρέμιερ Λιγκ είναι ένα καλό πρωτάθλημα. Ξέρουμε πως η Άρσεναλ βάζει γκολ. Εμείς θα προσπαθήσουμε σκληρά αύριο και θα δούμε το τι θα γίνει και πως θα πάει το ματς»
 http://www.sport-fm.gr



Θέλουν να ανατρέψουν την κατάσταση...
 
Μπορεί η Άρσεναλ να παίζει στο γήπεδό της κόντρα στον Ολυμπιακό στη 2η αγωνιστική του Champions League, όμως ο προπονητής των Άγγλων Αρσέν Βενγκέρ στη συνέντευξη Τύπου του ματς τόνισε πως οι «ερυθρόλευκοι» είναι αρκετά επικίνδυνοι γιατί θέλουν να ανατρέψουν την κατάσταση στον όμιλο μετά την ήττα στο «Γ. Καραϊσκάκης» από τη Σάλκε.

Αρχικά ο Αλσατός τεχνικός μίλησε για την ήττα της ομάδας του από τη Τσέλσι, σχολιάζοντας: «Οι ποδοσφαιριστές μας είναι απογοητευμένοι από το ματς με την Τσέλσι και τον τρόπο που ήρθε η ήττα, όμως είμαστε απόλυτα συγκεντρωμένοι για το αυριανό παιχνίδι κόντρα στον Ολυμπιακό. Πρέπει να φανούμε αποτελεσματικοί και να πάρουμε τα ματς στην έδρα μας, προκειμένου να έχουμε μεγαλύτερη τύχη στη συνέχεια. Εξάλλου, μπορεί στην Premier League να υπάρχουν περιθώρια ανάκαμψης, όμως το Champions League είναι ουσιαστικά πολύ σύντομο».

Από εκεί και πέρα, τόνισε αναφερόμενος και στον Ολυμπιακό: «Είμαι ικανοποιημένος από το πνεύμα νικητή που δείχνει η ομάδα μου σε κάθε ματς, και το ίδιο πιστεύω ότι θα πετύχουμε κόντρα στον Ολυμπιακό. Είναι επικίνδυνος αντίπαλος, γιατί έχει ηττηθεί μέσα στην έδρα του στο πρώτο παιχνίδι και όταν συμβαίνει αυτό στο Champions League κάνεις τα πάντα για να ανατρέψεις την κατάσταση. Και πέρυσι απέναντι στην Μαρσέιγ ξεκίνησαν αντίστοιχα. Ηττήθηκαν όμως έδειξαν ότι είναι πολύ δυνατοί στη συνέχεια».

Παράλληλα, ο Αρσέν Βενγκέρ ερωτηθείς για τους Τζένκινσον και Γκιμπς οι οποίοι έχουν πάρει θέση βασικών στα τελευταία ματς, είπε: «Τόσο ο Τζένκινσον όσο και ο Γκιμπς έκαναν εξαιρετική προετοιμασία και ήταν δική μου επιλογή να τους δώσω ευκαιρίες στην αρχή της χρονιάς. Αμφότεροι τις εκμεταλλεύτηκαν και πλέον έχουν ενεργό ρόλο στην ομάδα. Το γεγονός ότι παίζουν ως βασικοί μόνο τυχαίο δεν είναι. Η σκληρή δουλειά που έκαναν και οι δύο επιβραβεύτηκε.

Γνωρίζω ότι ο Γκιμπς ήταν εκτός δράσης για μεγάλο διάστημα, όμως τώρα επέστρεψε και μάλιστα είναι πολύ σταθερός στην απόδοση του. Ο Κλισί αντιμετώπισε τα ίδια προβλήματα παλαιότερα και δούλεψε πολύ μέχρι να τα ξεπεράσει. Αυτό ακριβώς κάνει και ο Κίραν (σ.σ Γκιμπς) τον τελευταίο καιρό. Είμαι πολύ ευχαριστημένος τόσο από αυτόν όσο και από τον Καρλ (σ.σ.Τζένκινσον), γιατί σε κάθε ματς παρουσιάζονται πιο δυνατοί».
 

Σκεφτόμαστε τον Ολυμπιακό...
 
 
Αποτελεί την αποκάλυψη μέχρι στιγμής της φετινής Άρσεναλ και ψηφίστηκε ως ο πολυτιμότερος παίκτης στο ντέρμπι με την Τσέλσι. Ο λόγος για τον Καρλ Τζένκινσον, ο οποίος καλύπτει το δεξί άκρο της άμυνας των «κανονιέρηδων», εν απουσία του τραυματία Μπακαρί Σανιά.

Ο νεαρός μπακ, αναμένεται να ξεκινήσει στο βασικό σχήμα απέναντι στον Θρύλο και εβρισκόμενος εκ μέρους των συμπαικτών του στην συνέντευξη Τύπου δήλωσε:  «Όλοι μας ήμασταν απογοητευμένοι μετά την ήττα από την Τσέλσι αλλά περισσότερο από τον τρόπο με τον οποίο ήρθε αυτή. Τα γκολ που δεχτήκαμε, ήταν τέτοια που θα μπορούσαμε να τα αποτρέψουμε. Το έχουμε αφήσει πίσω μας όμως αυτό και συγκεντρωνόμαστε πλέον μόνο στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό».

Για τους προσωπικούς του στόχους με την εθνική ομάδα:
«Συγκεντρώνομαι αποκλειστικά αυτή την στιγμή στην ομάδα μου, αυτή είναι το… βούτυρο στο ψωμί μου. Εγώ μένω συγκεντρωμένος στο τώρα και αυτό που προέχει είναι το επόμενό μας παιχνίδι με αντίπαλο τον Ολυμπιακό».

Στην μέχρι τώρα καριέρα του, έχει παίξει για τις μικρές εθνικές ομάδες τόσο της Αγγλίας, όσο και της Φινλανδίας, με τον ίδιο να αποκαλύπτει αναφορικά με το εθνικό του μέλλον:
«Η Ομοσπονδία της Φινλανδίας ήρθε σε επικοινωνία μαζί μου. Τους είπα πως θα μείνω συγκεντρωμένος στις υποχρεώσεις μου με τον σύλλογο. Μπορείτε να ερμηνεύσετε αυτή μου την απάντηση, όπως θέλετε. Θα πάρω την οριστική μου απόφαση σε αυτό το θέμα στο μέλλον. Όπως έχω ξαναπεί, θα περάσω σε αυτό το επίπεδο, όταν θα πιστεύω ότι ήρθε η κατάλληλη στιγμή».

Για τους στόχους της Άρσεναλ φέτος:
«Ειλικρινά, όλοι στα αποδυτήρια πιστεύουν ότι ο ουρανός είναι το όριο των δυνατοτήτων μας. Νομίζω πως μπορούμε να πετύχουμε όλους μας τους φετινούς στόχους. Πιστεύουμε πραγματικά στον εαυτό μας και στην ικανότητα που έχει αυτή η ομάδα. Θα κοιτάμε ένα-ένα τα παιχνίδια και θα δούμε που θα μας πάει».

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Best Buy Printable Coupons