OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

powered by Agones.gr - Stoixima

Ericsson-LG & blue technonologies

Ericsson-LG & blue technonologies
Introduce you to iPECS

Τετάρτη 3 Οκτωβρίου 2012

ΑΡΣΕΝΑΛ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 3-1 (Gervinho 42'),(Mitroglou 45'+), (Podolski 56'), (Ramsey 94+)



Για πρώτη φορά φέτος ο Ολυμπιακός έδειξε πως μπορεί το κάτι παραπάνω στην Ευρώπη.

Οι «ερυθρόλευκοι» έκαναν καλό παιχνίδι κόντρα στην Άρσεναλ, όμως ηττήθηκαν 3-1, στη δεύτερη αγωνιστική του Τσάμπιονς Λιγκ.

Ο Ζερβίνιο (42’) άνοιξε το σκορ, ενώ ο Μήτρογλου με κεφαλιά-οβίδα (45’+1’) έκανε το 1-1, όμως ο Ποντόλσκι «σκότωσε» τους Πειραιώτες στο 56’ και ο Ράμσεϊ διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα στις καθυστερήσεις.

Οι «ερυθρόλευκοι» θα μπορούσαν να φύγουν με κάτι καλύτερο από το Λονδίνο. Εξαιρετικός ο Κοντρέρας, «αποκάλυψη» ο Σιόβας σε ρόλο αμυντικού χαφ.

Στο άλλο παιχνίδι του ομίλου, η Σάλκε έμεινε στο 2-2 με την Μονπελιέ, κάτι που βάζει «φωτιά» και δίνει νέο ενδιαφέρον για τις επόμενες αγωνιστικές. Παραμένει το αρνητικό ρεκόρ για τον Ολυμπιακό, ο οποίος έχει φύγει έντεκα φορές με την ήττα από την Αγγλία για οποιαδήποτε διοργάνωση. 


90+3 Γκολ για την Άρσεναλ. : Ο Ράμσεϊ σκόρερ για τους Άγγλους.

81ο λεπτό: Αλλαγή για τον Ολυμπιακό: Μασάντο εκτός και στη θέση του ο Πάντελιτς

80ο λεπτό: Διπλή αλλαγή για την Άρσεναλ: Ράμσεϊ και Ζιρού στο παιχνίδι. Αποχωρούν οι Ποντόλσκι και Ζερβίνιο

75ο λεπτό: Ευκαιρία για την Άρσεναλ: Ο Μέγιερι μπλοκάρει την μπάλα από την σέντρα του Γουόλκοτ. Εάν περνούσε η μπάλα υπήρχε παίκτης της αγγλικής ομάδας σε κενή εστία

73ο λεπτό: Αλλαγή για τον Ολυμπιακό: Ο Ντιακιτέ εκτός. Στον αγωνιστικό χώρο ο Ιμπαγάσα...

Ο Ιμπαγάσα θα περάσει στον αγώνα...

70' Σουτ του Φουστέρ έξω από την περιοχή αλλά η μπάλα στα χέρια του Μανόνε.

67' Αλλαγή για τον Ολυμπιακό. Ο Αμπντούν μπαίνει στη θέση του Γκρέκο.

62' Κίτρινη κάρτα στον Κοντρέρας για φάουλ του Τσαμπερλέιν....

56' Γκολ για την Άρσεναλ με τον Ποντόλσκι...
Για μια ακόμα φάση ο Μανωλάς κάνει τραγικό λάθος, γυρίζει την μπάλα ο Ζερβίνιο στον Ποντόλσκι και εκείνος πλασάρει τον Μέγιερι κάτω από τα πόδια και βάζει και πάλι την Άρσεναλ μπροστά στο σκορ...

 Τα στατιστικά του ημιχρόνου όπως μας τα δίνει η UEFA…

Σουτ: 2 – 7
Σουτ προς την εστία: 2 – 5
Αποκρούσεις: 4 – 1
Κόρνερ: 5 – 1
Οφ-σάιντ: 1 – 1
Φάουλ (κατά): 10 – 6
Φάουλ (υπέρ): 6 – 9
Κατοχή: 66% - 34%
Κατοχή (σε λεπτά): 19’ 16’’ – 9’ 44’’
Καθαρός χρόνος αγώνα: 29’ 00’’



ΗΜΙΧΡΟΝΟ 1-1

45'+1' Γκολ ο Ολυμπιακός με τον Μήτρογλου....Υπέροχη σέντρα από τον Γκρέκο, ο Μήτρογλου στην καρδιά της άμυνας της Άρσεναλ΄και κάνει το 1-1 για τους Πειραιώτες.

42' Γκολ για την Άρσεναλ με τον Ζερβίνιο...Σουτ του Ζερβίνιο έξω από την περιοχή, φέρει ευθύνη και ο Μέγιερι, αλλά μικρή σημασία έχει, καθώς η μπάλα καταλήγει στα δίχτυα. Πρώτη καλή στιγμή για την Άρσεναλ και πηγαίνει στα δίχτυα.

Σε αντίθεση με την κατοχή ο Ολυμπιακός έχει περισσότερες ευκαιρίες για γκολ! Δύο σουτ προς την εστία έναντι ενός που έχει η Άρσεναλ.

35' Απίστευτη ευκαιρία με τον Μασάντο...Ο Μανιάτης την σέντρα από τα δεξιά, προβολή, ΜΕΣΑ από την μικρή περιοχή του Μασάντο, αλλά η μπάλα πάνω από τα δοκάρια του Μανόνε.

30' Ωραίο γύρισμα του Μασάντο, στην κίνηση σουτ του Μήτρογλου, αλλά ο Μανόνε, έστω και δύσκολα, μπλοκάρει. Καλή στιγμή για τον Ολυμπιακό.

29' Κιτρινη κάρτα στον Κοσιελνί της Άρσεναλ για τάκλιν στον Μασάντο.

Φτάνουμε στο πρώτο 20λεπτο. Ο Ολυμπιακός "κρατάει" καλά στο παιχνίδι και δεν αφήνει κενό χώρο στους παίκτες της Άρσεναλ.

Υπέρ της Άρσεναλ η κατοχή της μπάλας... 76% οι κανονιέρηδες έναντι 24% του Ολυμπιακού

12' Ο Καθόρλα εκτελεί απευθείας, ο Μέγιερι ωραία σε κόρνερ. Σημαντική επέμβαση από τον Ούγγρο.

5' Πρώτη καλή στιγμή για τον Ολυμπιακό, ο Φουστέρ μπήκε στην περιοχή κόντραρε το σουτ του, ενώ δίπλα ήταν ο Μανιάτης.

Πολύ βροχή στην Αγγλία....

Ο Ολυμπιακός στη σέντρα και το παιχνίδι ξεκινάει. Καλή επιτυχία στον Ολυμπιακό...

Με μπλε σκούρες εμφανίσεις ο Ολυμπιακός...Με κόκκινες οι γηπεδούχοι...
 
Πολλά ερωτηματικά για τις επιλογές του Πορτογάλου, ενώ σύμφωνα με τελευταίες πληροφορίες, ενδεχομένως ο Γκρέκο να παίξει στο δεξί άκρο της μεσαίας γραμμής και ο Μασάντο στον άξονα.



Στον πάγκο της Άρσεναλ: Σι, Αντρέ Σάντος, Γουόλκοτ, Τζουρού, Ζιρού, Ράμσεϊ, Αρσάβιν.

Στον πάγκο των «ερυθρόλευκων»: Κάρολ, Μοντέστο, Λυκογιάννης, Ιμπαγάσα, Αμπντούν, Πάντελιτς, Ντιόγκο.

Από την άλλη, οι Άγγλοι θα αγωνιστούν με το ίδιο σύστημα και τον Μανόνε στο τέρμα, τον Τζένκινσον στα δεξιά, τον Γκιμπς στα αριστερά και τους Βερμάλεν και Κοσιελνί στο κέντρο της άμυνας. Η τριάδα των χαφ θα αποτελείται από τους Αρτέτα, Κοκελίν και Καθόρλα, με τον τελευταίο να αγωνίζεται ως επιτελικός μέσος. Ο Τσάμπερλεϊν θα είναι στο δεξί άκρο, ο Ποντόλσκι στα αριστερά και ο Ζερβίνιο στο κέντρο της επίθεσης...

Στον «άσο» θα είναι ο Μέγιερι, με τον Ντιακιτέ στο δεξί άκρο της άμυνας, τον Χολέμπας στα αριστερά και τους Κοντρέρας και Μανωλά στο κέντρο. Πιο μπροστά τους ως αμυντικός μέσος θα είναι ο Σιόβας, με τον Μανιάτη να καλύπτει δεξιά και τον Γκρέκο αριστερά. Στο κέντρο της επίθεσης θα είναι ο Μήτρογλου, με τον Φουστέρ στο δεξί άκρο και τον Μασάντο στα αριστερά

Σύμφωνα με τους παίκτες που έχει στην αρχική ενδεκάδα ο Πορτογάλος προπονητής του Ολυμπιακού, οι «ερυθρόλευκοι» θα αγωνιστούν με σύστημα 4-3-3

 Η Άρσεναλ θα παρουσιαστεί με τους: Μανόνε, Βερμάλεν, Κοσιελνί, Τζένκινσον, Γκιμπς, Αρτέτα, Τσάμπερλεϊν, Καθόρλα, Κοκελίν, Ποντόλσκι και Ζερβίνιο.

 H ενδεκάδα του Θρύλου: Μέγιερι, Ντιακιτέ, Μανωλάς, Κοντρέρας, Χολέμπας,. Σιόβας, Μανιάτης, Γκρέκο, Μασάντο, Φουστέρ, Μήτρογλου.

Η αναμέτρηση θα διεξαχθεί στο «Emirates», στις εξέδρες του οποίου θα βρίσκονται περίπου 2.500 φίλαθλοι του Ολυμπιακού.

Ο Ολυμπιακός στο πλαίσιο της δεύτερης αγωνισιτκής της φάσης των ομίλων αντιμετωπίζει την γηπεδούχο Άρσεναλ με σκοπό ένα θετικό αποτέλεσμα που θα του διατηρήσει ακέραιες τις ελπίδες του για πρόκριση στους «16» της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης.
 
Ακριβώς πέντε χρόνια έχουν περάσει από την πρώτη εκτός έδρας νίκη του Ολυμπιακού στο Champions League, η οποία επετεύχθη στις 3 Οκτωβρίου 2007 επί της Βέρντερ Βρέμης με 3-1.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Best Buy Printable Coupons