OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

powered by Agones.gr - Stoixima

Ericsson-LG & blue technonologies

Ericsson-LG & blue technonologies
Introduce you to iPECS

Τετάρτη 3 Οκτωβρίου 2012

Η κριτική των παικτών του Ολυμπιακού...

Μέγκιερι
Φάνηκε πως δεν κάνει καλό η απόφαση του Ζαρντίμ να παίζει ο Μέγκιερι στην Ευρώπη και ο Κάρολ στην Ελλάδα. Ο Ούγγρος έχει ευθύνη στα δύο πρώτα γκολ που δέχθηκε ο Ολυμπιακός. Στο τρίτο γκολ στις καθυστερήσεις δεν μπόρεσε να αντιδράσει στο τετ α τετ.

Ντιακιτέ
Το πρώτο του επίσημο παιχνίδι με την φανέλα του Ολυμπιακού. Έδειξε κάποια καλά στοιχεία, αλλά θέλει ακόμη να πάρει πολλά παιχνίδια στα πόδια του. Είχε προβλήματα αμυντικά στο πρώτο ημίχρονο.

Χολέμπας
Είχε αρκετά προβλήματα από την μεριά του κυρίως στο πρώτο ημίχρονο. Η Άρσεναλ δημιουργούσε κινδύνους από την πλευρά του, καθώς δεν είχε την κατάλληλη στήριξη. Ήταν στο πρώτο γκολ της Άρσεναλ όταν από σύγχυση έξω από την περιοχή, οι Άγγλοι έγιναν κάτοχοι της μπάλας.

Κοντρέρας
Σταθερός σε όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης και εγγύηση στο κέντρο της άμυνας. Ο Χιλιανός έβγαινε πρώτος στην μπάλα, έκοψε αρκετές φορές και ήταν από τους καλύτερους των "ερυθρόλευκων".

Μανωλάς
Αντιμετώπισε προβλήματα στο κέντρο της άμυνας, ενώ στο δεύτερο γκολ δεν κατάφερε να διώξει την μπάλα από την περιοχή του Μέγκιερι. Στην συνέχεια αγωνίστηκε και ως δεξί μπακ-χαφ, αλλά χωρίς να φανεί ιδιαίτερα. 

Σιόβας
Καλός μπροστά από τα κεντρικά μπακ και δίπλα στον Μανιάτη αρκετές φορές. Προσπάθησε όσο μπορούσε να καλύψει τα όποια κενά υπήρχαν στο κέντρο σε μια θέση που παίζει για πρώτη φορά φέτος με την φανέλα του Ολυμπιακού. Καλός και δίπλα στον Κοντρέρας όταν γύρισε ως στόπερ.

Μανιάτης
Μετά το πρώτο εικοσάλεπτο ανέβηκε και έγινε ο γνωστός καλός Μανιάτης στην μεσαία γραμμή του Ολυμπιακού. Κέρδισε πολλές μάχες και έκοψε αρκετές από τις αντεπιθέσεις της Άρσεναλ. 

Γκρέκο
Δεν φάνηκε στο πρώτο τέταρτο του αγώνα. Στην συνέχεια ανέβασε την απόδοσή του και άρχισε να βοηθάει στην μεσαία γραμμή. Από τα δικά του πόδια (σέντρα από αριστερά) δημιουργήθηκε το γκολ του Ολυμπιακού με τον Μήτρογλου.

Φουστέρ
Ο καλύτερος παίκτης του Ολυμπιακού στο παιχνίδι. Έκανε αυτό που ξέρει πολύ καλά, δηλαδή να είναι ψηλά στην αντίπαλη περιοχή και να πιέζει τους αντιπάλους με σκοπό να κάνουν αρκετά λάθη. Έκοψε, μοίρασε μπάλα ενώ δοκίμασε και το πόδι του έξω από την περιοχή.

Μασάντο
Κράτησε μπάλα, πάλεψε και έκανε αισθητή την παρουσία του στα αντίπαλα καρέ, ενώ αν ήταν πιο προσεκτικός θα μπορούσε να χριστεί και σκόρερ στο πρώτο ημίχρονο, όταν έκανε προβολή από κοντά με την μπάλα να φεύγει αουτ.

Μήτρογλου
Ήταν πολύ μόνος του στην επίθεση, αλλά αυτό που έπρεπε να κάνει το έκανε και με το παραπάνω. Ο Μήτρογλου πέτυχε το γκολ του Ολυμπιακού κόντρα στην Άρσεναλ,. ενώ είχε ακόμη δύο πολύ καλές ευκαιρίες για να σκοράρει. 

Αλλαγές

Αμπντούν
Λίγα πράγματα από τον Αμπντούν. Μπήκε στο δεύτερο ημίχρονο, αλλά δεν φάνηκε πολύ. Θα μπορούσε να έκανε καλύτερα την σέντρα στο δεύτερο δοκάρι για να γίνει πιο απειλητικός ο Πάντελιτς. 

Ιμπαγάσα
Προσπάθησε να κρατήσει την μπάλα και να βγάλει σε θέση βολής τους επιθετικούς, αλλά χωρίς αποτέλεσμα. Δεν φάνηκε ιδιαίτερα.

Πάντελιτς
Δεν κατάφερε να μπει στο κλίμα του παιχνιδιού όσο αγωνίστηκε και δεν έδειξε κάτι το ιδιαίτερο. 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Best Buy Printable Coupons