OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

powered by Agones.gr - Stoixima

Ericsson-LG & blue technonologies

Ericsson-LG & blue technonologies
Introduce you to iPECS

Πέμπτη 4 Οκτωβρίου 2012

Μπορεί να χάσει και τους δύο...

Εγκώμια για την χθεσινή εμφάνιση στον Ολυμπιακό αλλά και τον προπονητή του από τον Νίκο Σαργκάνη με δηλώσεις του στον NovaΣΠΟΡ FM 94.6, αλλά και έντονος προβληματισμός για την τακτική του Πορτογάλου τεχνικού για την χρησιμοποίηση των Κάρολ και Μέγιερι…

«Δεν μπορείς να επιλέγεις άλλον τερματοφύλακα για το εσωτερικό και άλλο για το εξωτερικό. Όταν ένας τερματοφύλακας φορμαριστεί, δεν βγαίνει από την 11άδα. Εδώ προσπαθείς και ελπίζεις να φορμαριστεί ένας τερματοφύλακας για να μην τον βγάλεις από την 11άδα», τόνισε ο Νίκος Σαργκάνης και συνέχισε:

«Το περσινό πρωτάθλημα του Μέγιερι ήταν καταπληκτικό. Για έναν τερματοφύλακα, νέο που έκανε την πρώτη του εμφάνιση ως βασικός, στάθηκε πολύ καλά και χωρίς να έχει εμπειρίες. Φάνηκε πέρσι ότι υπάρχει ένας τερματοφύλακας πάνω στον οποίο μπορεί να βασιστεί η ομάδα για τα επόμενα χρόνια. Έρχεται και ο Κάρολ στην ομάδα, ένας εξίσου καλός τερματοφύλακας. Ναι, αλλά σαν προπονητής πρέπει να επιλέξεις ποιος είναι ο πρώτος και ποιος ο δεύτερος τερματοφύλακας γιατί διαφορετικά έτσι κινδυνεύεις να χάσεις και τους δύο», ανέφερε ο παλαίμαχος πορτιέρο.

Για την εμφάνιση του Ολυμπιακού στο χθεσινό παιχνίδι κόντρα στην Άρσεναλ ο Νίκος Σαργκάνης επεσήμανε…

«Ο Ολυμπιακός μου άρεσε πάρα πολύ. Η εμφάνισή του στο πρώτο ημιχρόνο ήταν καταπληκτική. Εάν κάποιος δει το σκορ δεν θα έχει την πραγματική εικόνα του αγώνα. Δεν έδωσε χώρους, μάρκαρε σωστά και ήταν παραγωγικός. Ήταν μια ομάδα με αρχή και τέλος. Έπαιξε καλά και η ήττα ήρθε στις λεπτομέρειες και έχουν να κάνουν με το επίπεδο των παικτών. Οι παίκτες της Άρσεναλ ήταν σαφώς πιο γρήγοροι. Αυτό και κάποια άλλα στοιχεία έκαναν τη διαφορά», τόνισε και συνέχισε:

«Πρέπει να συνεχίσει με τέτοιες εμφανίσεις και να βρει ρυθμό και ταυτότητα. Ήταν πολύ καλός σε σχέση με ό,τι είχε παρουσιάσει μέχρι τώρα. Πρέπει να αποδεικνύει συνεχώς ότι μπορεί στην Ευρώπη».

Ο Νίκος Σαργκάνης υπογράμμισε ότι παρά την χθεσινή καλή εμφάνιση του Ολυμπιακού έτσι όπως είναι η κατάσταση στον όμιλο το ενδεχόμενο να προκριθεί στην επόμενη φάση της διοργάνωσης είναι μικρό…

«Ποτέ μην λες ποτέ, αλλά είναι πολύ λίγες. Θα έρθει αδιάφορη η Άρσεναλ αλλά το θέμα είναι εάν θα έχει συγκεντρώσει ο Ολυμπιακός τόσους βαθμούς για να φτάσει στο τελευταίο παιχνίδι να διεκδικεί την πρόκριση. Δεν πρέπει να χάσει άλλο παιχνίδι στην έδρα του ο Ολυμπιακός».

Τέλος σχολίασε στη συνέντευξή του στους 94.6 για το ελληνικό ποδόσφαιρο…

«Αυτή την στιγμή υπάρχουν μόνο τα ονόματα. Δεν υπάρχει ελληνικό ποδόσφαιρο. Εάν εξαιρέσουμε τον Ατρόμητο τον ΠΑΟΚ και τον Ολυμπιακό ό,τι φανέλα και να βάλεις επάνω στις άλλες ομάδες, αγωνιστικά είναι το ίδιο. Δεν γίνεται πρωτάθλημα ανταγωνιστικό με τρεις ομάδες», κατέληξε.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Best Buy Printable Coupons