OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

powered by Agones.gr - Stoixima

Ericsson-LG & blue technonologies

Ericsson-LG & blue technonologies
Introduce you to iPECS

Πέμπτη 4 Οκτωβρίου 2012

Τα σχόλια των παικτών μας...

Λεάντρο Γκρέκο

«Θεωρώ πως ήταν ένα άτυχο αποτέλεσμα για εμάς γιατί παίξαμε πολύ καλά στο πρώτο μέρος και χάσαμε πολλές ευκαιρίες με αποκορύφωμα εκείνη την φάση με τον Μασάντο. Θα μπορούσαμε να πάρουμε την ισοπαλία και θεωρώ πως μας αδικεί το αποτέλεσμα και το 3-1, αφού το τελευταίο γκολ μπήκε στις καθυστερήσεις. Ο Ολυμπιακός θα μπορούσε να φύγει με κάτι καλό από το Emirates», ανέφερε αρχικά ο Γκρέκο και συνέχισε:

«Δεν αλλάζουν τα πλάνα μας στην Ευρώπη, αλλά προηγείται αυτή τη στιγμή το πρωτάθλημα. Έχουμε ένα δύσκολο ματς (σ.σ με τον Αστέρα Τρίπολης) και χρειαζόμαστε τη νίκη για να επέλθει ξανά ηρεμία και να καταφέρουμε να δείξουμε τι μπορούμε στην Ευρώπη. Στο επόμενο ματς θα δείξουμε αν μπορούμε να συνεχίσουμε στο Champions League».
 
Νταβίντ Φουστέρ

Για την αναμέτρηση δήλωσε: «Αυτό που μας έλειπε ήταν να σκοράρουμε περισσότερο. Είχαμε ένα πολύ καλό ημίχρονο και αυτό το ματς αποτελεί πολύ καλή παρακαταθήκη για το μέλλον».

Για την αλλαγή εικόνας, σε σχέση με το πρώτο παιχνίδι απέναντι στην Σάλκε, είπε: «Ξέραμε ότι από την στιγμή που χάσαμε το πρώτο παιχνίδι στο «Γ. Καραϊσκάκης» θα στένευαν τα περιθώρια. Ξέραμε ότι παίζαμε κόντρα σε μία σημαντική ομάδα. Κάναμε ότι μπορούσαμε αλλά δεν τα καταφέραμε».

Τέλος, για τη συνέχεια, απάντησε: «Καταρχάς έχουμε κάνει το 5Χ5 στο πρωτάθλημα και συνεχίζουμε. Στο Champions League έχουμε την ίδια πορεία, καθώς την ίδια… περίοδο πέρυσι είχαμε 0 βαθμούς και στο τέλος καταφέραμε να προκριθούμε. Η ελπίδα πεθαίνει τελευταία, αλλά ο πρώτος στόχος είναι το πρωτάθλημα».
 
Γιάννης Μανιάτης

«Ήμασταν διαβασμένοι καλά και προσπαθήσαμε να κλείσουμε τους χώρους παρά την αρκετά επικίνδυνη Άρσεναλ. Κάναμε ένα πολύ καλό παιχνίδι και πιστεύω να μείνουμε σε αυτό το επίπεδο εμφάνισης. Αν και πέρσι δεν είχαμε βαθμούς στις δύο πρώτες αγωνιστικές στη συνέχεια τα πήγαμε καλά. Τώρα πρέπει να συγκεντρωθούμε στη συνέχεια και να πάρουμε το παιχνίδι με την Μονπελιέ», τόνισε αρχικά.

Για το πρώτο ημίχρονο είπε: «Η Άρσεναλ δεν έκανε ευκαιρία. Μόνο αυτή που πέτυχε το γκολ, την οποία ουσιαστικά εμείς την δώσαμε την ευκαιρία να απειλήσει. Και τα δύο γκολ που δεχθήκαμε στη συνέχεια θα μπορούσαμε να τα έχουμε αποφύγει».

Για Σιόβα και Ντιακιτέ είπε: «Είναι η δουλειά στην προπόνηση και η συγκέντρωση. Ο Δημήτρης (Σιόβας) έδειξε έτοιμος».
 
Δημήτρης Σιόβας

«Στο δεύτερο ημίχρονο δεν μπήκαμε όπως στο πρώτο. Δεχθήκαμε γρήγορα το δεύτερο γκολ και δεν μπορέσαμε να αντιδράσουμε σωστά με το 2-1 που βρεθήκαμε πίσω. Όλοι στην ομάδα πιστεύαμε ότι μπορούμε να πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα κόντρα στην Άρσεναλ, όμως τελικά δεν τα καταφέραμε», τόνισε ο Σιόβας και συνέχισε:

«Έχω όντως να αγωνιστώ πολλά χρόνια ως αμυντικός χαφ, αλλά δεν έχω πρόβλημα. Εφόσον ο προπονητής του με ζητήσει σε κάποια συγκεκριμένη θέση, τότε είμαι έτοιμος να βοηθήσω όπου και αν είναι αυτό».

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Best Buy Printable Coupons