OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

powered by Agones.gr - Stoixima

Ericsson-LG & blue technonologies

Ericsson-LG & blue technonologies
Introduce you to iPECS

Δευτέρα 1 Οκτωβρίου 2012

Τα πλάνα του Ζαρντίμ...

Η τελευταία προπόνηση του Ολυμπιακού για το παιχνίδι ενάντια στην Άρσεναλ ολοκληρώθηκε το απόγευμα της Δευτέρας και ο Λεονάρντο Ζαρντίμ φανέρωσε μερικά από τα πλάνα του σχετικά με την 11άδα που θα παρατάξει κόντρα στους «κανονιέρηδες». Δυστυχώς, το σχήμα που δοκίμασε ο Πορτογάλος τεχνικός δεν περιελάμβανε τον Ράφικ Τζιμπούρ, καθώς αποκλείστηκε της αποστολής. Ο Αλγερινός κρίθηκε ανέτοιμος και τη θέση του στην κορυφή της επίθεσης θα πάρει ο Κώστας Μήτρογλου.

Για να πάρουμε, πάντως, τα πράγματα από την αρχή για να δούμε τι δοκίμασε ο Ζαρντίμ. Σχετικά με τη θέση του τερματοφύλακα, μπορεί να έχει πει στους δύο πορτιέρο πως ο Ρόι Κάρολ θα παίζει στην Ελλάδα και ο Μπάλας Μέγιερι στην Ευρώπη, φαίνεται, πάντως, πως ο Βορειοϊρλανδός θα κερδίσει τη θέση του βασικού στο «Έμιρεϊτς».

Από εκεί και πέρα, τη θέση του δεξιού μπακ θα καλύψει ο Ντρίσα Ντιακιτέ, ενώ αριστερά, σίγουρος θεωρείται ο Χοσέ Χολέμπας. Όσον αφορά στο κεντρικό αμυντικό δίδυμο, αυτό θα αποτελείται πιθανότατα από τους Κώστα Μανωλά και Πάμπλο Κοντρέρας. Ο Ζαρντίμ δηλαδή εμπιστεύεται το δίδυμο που είχε καλή απόδοση στο πρόσφατο παιχνίδι πρωταθλήματος κόντρα στον Ατρόμητο.

Μπροστά τους λογικά θα παίξει ο Δημήτρης Σιόβας, καθώς είναι σε καλύτερη κατάσταση από τον Φρανσουά Μοντέστο, με τις υπόλοιπες δύο θέσεις να καλύπτονται από τους Γιάννη Μανιάτη και Αριέλ Ιμπαγάσα.

Σχετικά με την τριάδα της επίθεσης, Ο Νταβίντ Φουστέρ θα είναι δεξιά, αριστερά ο Τζαμέλ Αμπντούν και στην κορυφή ο Κώστας Μήτρογλου.

Τίποτα δεν μπορεί να θεωρηθεί βέβαιο φυσικά, αλλά σύμφωνα με τα όσα δοκίμασε στην τελευταία προπόνηση ο Ζαρντίμ, οι παραπάνω έντεκα συγκεντρώνουν τις περισσότερες πιθανότητες να βρεθούν στο αρχικό σχήμα της ομάδας που θα αντιμετωπίσει την Άρσεναλ την Τετάρτη το βράδυ στο «Έμιρεϊτς».

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Best Buy Printable Coupons