OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

powered by Agones.gr - Stoixima

Ericsson-LG & blue technonologies

Ericsson-LG & blue technonologies
Introduce you to iPECS

Τρίτη 14 Φεβρουαρίου 2012

Ανέκτησε την μνήμη του ο Όλοφ!

Ευχάριστα είναι τα μηνύματα στον Ολυμπιακό που αφορούν την κατάσταση της υγείας του Όλοφ Μέλμπεργκ. Ο Σουηδός στόπερ των πρωταθλητών Ελλάδας ανέκτησε την μνήμη του, ωστόσο θα χρειαστούν περαιτέρω εξετάσεις. Θα υποβληθεί και σε αξονική τομογραφία.

Ενθαρρυντικά είναι τα μηνύματα που καταφθάνουν στον Θρύλο αναφορικά με την κατάσταση της υγείας του Όλοφ Μέλμπεργκ. Ο Σουηδός βράχος της άμυνας των πρωταθλητών Ελλάδας, ο οποίος εισήχθη εσπευσμένα σε νοσοκομείο της Μόσχας μετά από σύγκρουσή του με τον Μπάλας Μέγιερι κατά τη διάρκεια του πρώτου ημιχρόνου του αγώνα με την Ρουμπίν Καζάν ανέκτησε την μνήμη του.

Η συγκεκριμένη είδηση προκάλεσε την ανακούφιση όλων στον Ολυμπιακό, αφού ήταν έκδηλη η αγωνία που επικρατούσε στο ερυθρόλευκο στρατόπεδο αναφορικά με την εξέλιξη της υγείας του πολύπειρου αμυντικού.

Ο Μέλμπεργκ στα πρώτα λεπτά μετά τον τραυματισμό του είχε προσωρινή απώλεια μνήμης και έδειχνε σαν χαμένος, δεν γνώριζε που είναι και ποιός είναι, όπως ήδη σας έχουμε ενημερώσει, αλλά γρήγορα συνήλθε και σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις έχει μία ελαφρά διάσειση, για αυτό και πήγε στο νοσοκομείο για περαιτέρω εξετάσεις και συγκεκριμένα σε αξονική τομογραφία.

Μετά τα αποτελέσματα των εξετάσεων στις οποίες θα υποβληθεί, θα κριθεί από τους γιατρούς αν είναι σε θέση να αναχωρήσει με την υπόλοιπη αποστολή για την Αθήνα σήμερα ή θα πρέπει για προληπτικούς λόγους να παραμείνει στο νοσοκομείου υπό παρακολούθηση για ένα 24ωρο και να επιστρέψει αύριο στον Πειραιά.
Συντάκτης: Κώστας Παλαιολόγος

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Best Buy Printable Coupons