OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

powered by Agones.gr - Stoixima

Ericsson-LG & blue technonologies

Ericsson-LG & blue technonologies
Introduce you to iPECS

Κυριακή 4 Μαρτίου 2012

ΟΦΗ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 0-2 (Χολέμπας 45')(Καζίμ 54΄) TEΛΙΚΟ


Τέλος στο παιχνίδι. Ο Ολυμπιακός φεύγει νικητής από το Ηράκλειο και περιμένει το αποτέλεσμα του ΠΑΟ-ΠΑΟΚ για να δει αν θα παραμείνει στην κορυφή της βαθμολογίας.

54' - ΓΚΟΛ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ! Ο Χολέμπας περνάει κάθετη μπαλιά για τον Αμπντούν, εκείνος γυρίζει ωραία από αριστερά και ο Καζίμ πλασάρει με άνεση στην κενή εστία!

Στο ημίχρονο βρίσκεται το παιχνίδι του ΟΦΗ με τον Ολυμπιακό για την 23η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας. Μπροστά 1-0 στο σκορ οι "ερυθρόλευκοι", έπειτα από φοβερό γκολ του Χολέμπας στο 45'!

Κάτω από τα δοκάρια ο Μέγερι και στην άμυνα -από αριστερά προς τα δεξιά- οι Χολέμπας, Α. Παπαδόπουλος, Μέλμπεργκ και Τοροσίδης. Σε ρόλο "σκούπας" στα χαφ θα είναι ο Ορμπάιθ, μπροστά του οι Μακούν-Ιμπαγάσα και στην τριάδα της επίθεσης οι Αμπντούν (αριστερά), Καζίμ (δεξιά) και Μιραλάς (κορυφή). 4-3-3

Έτσι, το 4-3-3 που επίσης έχει επιλέξει ο τεχνικός των Κρητικών θα παραταχθεί ως εξής: Τερματοφύλακας ο Βεζυρίδης και στην άμυνα -από αριστερά προς τα δεξιά- οι Πίτσος, Γεωργίου, Σόουζα και Μπούρμπος. Στα χαφ θα είναι οι Βερόν, Ζόρντι Λόπεθ και Χόρχε Λόπεθ (σε πιο επιτελικό ρόλο) και στην τριάδα μπροστά τους οι Παπουλής (αριστερά), Σίσιτς (δεξιά) και Καμπάνταης (κορυφή).

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Best Buy Printable Coupons