OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

powered by Agones.gr - Stoixima

Ericsson-LG & blue technonologies

Ericsson-LG & blue technonologies
Introduce you to iPECS

Δευτέρα 5 Μαρτίου 2012

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΧΙΟΣ 10-2...Επίδειξη ισχύος...

«Σαρωτικός», εμφανίστηκε στο «Π.Καπαγέρωφ» ο Ολυμπιακός, ο οποίος μετέτρεψε σε…περίπατο το ντέρμπι της 16ης αγωνιστικής της Α1 Ανδρών, επικρατώντας της Χίου με 10-2! Με τη νίκη αυτή, οι «ερυθρόλευκοι», όχι μόνο απάντησαν με τον καλύτερο τρόπο στους «νησιώτες» για την ήττα του 1ου γύρου, αλλά διατηρήθηκαν και στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα.

Παρουσία 800 περίπου οπαδών τους και παίζοντας κατά διαστήματα, συγκλονιστικό πόλο, οι παίκτες του Θοδωρή Βλάχου, ξέσπασαν στην Χίο για την ήττα-αποκλεισμό απο την Βουλιαγμένη για την 6η και τελευταία αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ και όντας πρώτοι στη βαθμολογία της Α1, θα παίξουν για την πρωτιά στην κανονική διάρκεια κόντρα στον ΝΟΒ στην τελευταία αγωνιστική στον Λαιμό. Στον αντίποδα, οι φιλοξενούμενοι, ήταν τραγικοί, περιορίστηκαν στην τρίτη θέση και θα παίξουν με μειονέκτημα έδρας στα ημιτελικά των πλέι οφ.

Ο Ολυμπιακός είχε τρομερά ποσοστά στον παίκτη παραπάνω, ξεκινώντας με 6/6 και τελειώνοντας το ματς με 8/11 (1/9 είχε η Χίος). Παράλληλα, είχε εκπληκτική άμυνα, καθώς δέχθηκε το πρώτο γκολ στα μέσα της τελευταίας περιόδου!

Αρνητικός πρωταγωνιστής ο Βλοντάκης… Ο παίκτης της Χίου που σε όλα τα παιχνίδια δεν συνηθίζει να γυρίζει για άμυνα, τα άκουσε από την «ερυθρόλευκη» κερκίδα. «Εεε οοο δώστε στον Βλοντάκη αντηλιακό» και «Εεε οοο πάρε στον Βλοντάκη ένα φουσκωτό» ήταν τα συνθήματα που ακούστηκαν για τον πρώην παίκτη του Ολυμπιακού. Κακή απόδοση, είχε και ο πάλαι ποτέ «ερυθρόλευκος», Θοδωρής Χατζηθεοδώρου. Ο «Τεό» ήταν μια ομάδα μόνος του στο ματς του 1ου γύρου στο Ιωνικό κολυμβητήριο, σημειώνοντας πέντε τέρματα από τα επτά συνολικά που πέτυχαν οι «νησιώτες» στη νίκη τους με 7-6, αυτή τη φορά όμως ο 36χρονος διεθνής, όπως και οι συμπαίκτες του, περιορίστηκαν αισθητά, μην μπορώντας να αντιδράσουν σε κανένα σημείο της αναμέτρησης.

Τα οκτάλεπτα: 2-0, 3-0, 3-0, 2-2

Ολυμπιακός (Βλάχος): Ι.Φουντούλης 4, Μάζης 3, Μουρίκης 2, Μπλάνης

Χίος (Ρούπακας): Θεοδωρόπουλος 1, Γ.Φουντούλης 1

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Best Buy Printable Coupons