OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

powered by Agones.gr - Stoixima

Ericsson-LG & blue technonologies

Ericsson-LG & blue technonologies
Introduce you to iPECS

Κυριακή 4 Μαρτίου 2012

ΚΑΟΔ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 55-73...

Ένα ιδιαίτερα εύκολο απόγευμα είχε στην Δράμα ο Ολυμπιακός που νίκησε 73-55 τον ΚΑΟΔ για την 21η αγωνιστική της Α1 μπάσκετ των ανδρών. Οι «ερυθρόλευκοι» παρουσιάστηκαν «φρέσκοι» παρά το γεγονός ότι λίγες μέρες πριν έδωσαν ένα δύσκολο ματς για την Ευρωλίγκα. Κέρδος για την ομάδα του Ίβκοβιτς η εμφάνιση του Κέσελ που σημείωσε 13 πόντους.

Από το ξεκίνημα της αναμέτρησης, ο Ολυμπιακός δεν έδωσε περιθώρια στον ΚΑΟΔ. Με καλές επιλογές στην επίθεση και τον Ντόρσεϊ «ζεστό», πήραν το πάνω χέρι στο παιχνίδι. Οι γηπεδούχοι προσπαθούσαν κυρίως με τον Χαραλαμπίδη και τον Αθηναίου από την περιφέρεια να μείνουν κοντά στο σκορ.

Οι «ερυθρόλευκοι» όσο περνούσε η ώρα έβρισκαν όλο και περισσότερο ρυθμό. Η επιθετική του πολυφωνία, δυσκόλευε τον ΚΑΟΔ στο αμυντικό κομμάτι. Την σκυτάλη στο σκοράρισμα πήραν Άντιτς και Κέσελ με τον δεύτερο να κάνει πολύ παραγωγικό παιχνίδι και να σταματάει στους 13 πόντους (3 τρ).

Το τελικό 73-55 αντικατοπτρίζει την εικόνα του αγώνα με έναν Ολυμπιακό να είναι σαφώς ανώτερος και χωρίς τους Γκετσεβίτσιους, Λο που λόγω τραυματισμού δεν αγωνίστηκαν.

Τα δεκάλεπτα: 10-18, 26-43, 37-57, 55-73

ΚΑΟΔ (Καλαφατάκης): Χαντ 5, Καρύδας, Χαραλαμπίδης 10, Αθηναίου 8, Μίσελ 6, Χούμας, Κιτσούλης 2, Τσέρανιτς 9, Ζάρας 8, Μπάβτσιτς 2, Κακαρούδης 5, Μπένας

Ολυμπιακός (Ίβκοβιτς):Χάινς 6, Άντιτς 9, Σπανούλης 9, Ντόρσεϊ 8, Κέσελ 13 (3 τρ), Πελεκάνος 2, Παπαδόπουλος 4, Πρίντεζης 9, Παπανικολάου 2, Μάντζαρης 3, Σλούκας 8

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Best Buy Printable Coupons