OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

powered by Agones.gr - Stoixima

Ericsson-LG & blue technonologies

Ericsson-LG & blue technonologies
Introduce you to iPECS

Τρίτη 6 Μαρτίου 2012

Χωρίς Κάρολ στο Χάρκοβο

Ο Ολυμπιακός θα ταξιδέψει τελικά χωρίς τον Ρόι Κάρολ για το Χάρκοβο, αφού ο Βορειοϊρλανδός γκολκίπερ δεν κατάφερε να ξεπεράσει τον τραυματισμό του κι έτσι τέθηκε εκτός αποστολής από τον Ερνέστο Βαλβέρδε.

Παρά τις αρχικές προβλέψεις στοίχημα του Κάρολ ήταν να επανέλθει σε πλήρεις αγωνιστικούς ρυθμούς, ωστόσο η θλάση που υπέστη συνεχίζει να τον ταλαιπωρεί και σήμερα (6/03) ακολούθησε πρόγραμμα αποκατάστασης.

Ο τεχνικός των Πειραιωτών συμβουλεύτηκε το ιατρικό επιτελείο της ομάδας και αποφασίστηκε να μην επιβαρυνθεί περαιτέρω η υγεία του Βορειοϊρλανδού, παρότι το αρχικό πλάνο τον ήθελε να ταξιδεύει για Ουκρανία και εκεί να αποφασιζόταν το αν θα καθίσει στον πάγκο ή θα αγωνιστεί.

Στην αποστολή τελικά συμπεριλήφθηκε ως αναμένετο ο Μέγερι με δεύτερο τερματοφύλακα τον νεαρό Ιβάν Μπάμποβιτς.

Ο Ισπανός τεχνικός έθεσε εκτός των πλάνων του και τον τιμωρημένο Ντιόγκο, που ταλαιπωρείται από γαστρεντερίτιδα και πυρετό και ακολουθεί φαρμακευτική αγωγή, αλλά και τους Πάντελιτς, Δασκαλάκη και Μόνχε.

Η αποστολή του Ολυμπιακού αναχωρεί για την Ουκρανία σήμερα (6/03) στις 16:00 ενώ τα προγνωστικά θέλουν τη θερμοκρασία στο Χάρκοβο να αγγίζει τους -10.

Στο ίδιο κλίμα αναμένεται να πραγματοποιηθεί και η αναμέτρηση των ομάδων για τη φάση των «16» του Europa League.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Best Buy Printable Coupons