OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

powered by Agones.gr - Stoixima

Ericsson-LG & blue technonologies

Ericsson-LG & blue technonologies
Introduce you to iPECS

Τετάρτη 7 Μαρτίου 2012

Δεν υπάρχει φαβορί...

Προσγειωμένος και με πλήρη επίγνωση της δυσκολίας της αποστολής του Ολυμπιακού περιμένει ο Ερνέστο Βαλβέρδε την αυριανή πρώτη αναμέτρηση με τη Μέταλιστ για τους «16» του Europa League στο Χάρκοβο. «Θα μας άρεσε να κερδίζαμε αύριο. Δεν μπορώ να μαντέψω τι θα γίνει, αλλά είμαι σίγουρος πως θα είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι», τόνισε στη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε ο Βάσκος τεχνικός.

Ερωτηθείς αν υπάρχει φαβορί στο συγκεκριμένο ζευγάρι για την πρόκριση στα προημιτελικά, ο Βάσκος τεχνικός ήταν σαφής: «Δεν πιστεύω πως υπάρχει κάποιο φαβορί. Έχουμε το πλεονέκτημα να φιλοξενούμε τον επαναληπτικό στην έδρα μας, αλλά η Μέταλιστ είναι μια ομάδα που τα πηγαίνει πολύ καλά στη διοργάνωση και ειλικρινά πιστεύω πως δεν υπάρχει φαβορί», απάντησε.

Για τις αγωνιστικές αρετές της ουκρανικής ομάδας τόνισε: «Η Μέταλιστ έχει πολύ γρήγορους παίκτες, που σε οποιαδήποτε στιγμή απροσεξίας μπορεί να σε αιφνιδιάσουν. Πέτυχαν οκτώ γκολ απέναντι στη Σάλτσμπουργκ και αυτό είναι κάτι που μας απασχολεί».

Αναφορικά με το πώς περιμένει το παιχνίδι της Πέμπτης, είπε: «Το πιο πιθανό είναι να γίνει ένα πολύ γρήγορο παιχνίδι. Στη Μέταλιστ αρέσει να παίζει γρήγορα και σε μας αρέσει να παίζουμε σε γρήγορο ρυθμό».

Όσο για τις διαφορές που έχει εντοπίσει μεταξύ της φετινής Μέταλιστ σε σχέση με εκείνη που αντιμετώπισε ο Ολυμπιακός πριν τρία χρόνια, είπε: «Το γήπεδο έχει βελτιωθεί πολύ, είναι ολοκαίνουριο. Το πνεύμα της ομάδας είναι περίπου το ίδιο. Η Μέταλιστ είναι μια επιθετική ομάδα και η πίεση για μας θα είναι μεγάλη αύριο».

Για τα αγωνιστικά του πλάνα, απλώς τόνισε πως έχει ήδη αποφασίσει, δίχως να μπει φυσικά σε περισσότερες λεπτομέρειες: «Έχω καταλήξει, έχω μια ιδέα για το τι θα κάνω αύριο. Έχουμε πάρει 21 ποδοσφαιριστές μαζί μας, γιατί θέλαμε να έχουμε στη διάθεσή μας όλους τους διαθέσιμους ποδοσφαιριστές».

Στο ίδιο μήκος κύματος με τον προπονητή του και ο Νταβίντ Φουστέρ. «Είναι δύσκολο ματς και ένα σημαντικό παιχνίδι, καθώς η Μέταλιστ απέκλεισε εύκολα τη Σάλτσμπουργκ. Το ματς θα γίνει σε χαμηλές θερμοκρασίες. Είναι δύσκολο παιχνίδι. Και τα δυο ματς είναι δύσκολα. Όσο προχωρά η διοργάνωση, τόσο αυξάνεται και ο βαθμός δυσκολίας. Ένα κακό παιχνίδι μπορεί να το πληρώσεις ακριβά», τόνισε. Ο Ισπανός μέσος ρωτήθηκε αν θα ήθελε να πετύχει ξανά το γκολ της νίκης, όπως συνέβη στην προηγούμενη φάση απέναντι στη Ρούμπιν Καζάν. «Θα ήταν μεγάλη χαρά να σκοράρω και πάλι. Όμως η ομάδα είναι πάνω από όλα. Πρέπει να παίξουμε καλά κι αν κερδίσουμε, ας είναι σκόρερ ο οποιοσδήποτε».

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Best Buy Printable Coupons