OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

powered by Agones.gr - Stoixima

Ericsson-LG & blue technonologies

Ericsson-LG & blue technonologies
Introduce you to iPECS

Κυριακή 4 Μαρτίου 2012

Απίστευτα επικίνδυνη η Μέταλιστ...

Την προσοχή των ποδοσφαιριστών του Ολυμπιακού στην προσεχή αντίπαλο στο Europa League, Μέταλιστ, επέστη σε ο Όλεγκ Προτάσοφ. «Είναι μια πραγματικά δυνατή ομάδα. Θα είναι πολύ δύσκολο το έργο του», τόνισε ο πρώην προπονητής των Πειραιωτών. «Είναι απίστευτα επικίνδυνη και δυνατή μπροστά, είναι και αρκετά σφικτή πίσω», πρόσθεσε.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Προτάσοφ στην εφημερίδα «Real Sports»

Για την Μέταλιστ

«Είναι πολύ καλή ομάδα. Δεν έχει καμία σχέση με την ομάδα που αντιμετώπισε ο Ολυμπιακός για το πρώην Κύπελλο UEFA πριν από μερικά χρόνια. Τότε άρχιζε να δημιουργείται αυτή η ομάδα. Τώρα είναι μια πραγματικά δυνατή ομάδα. Θα είναι πολύ δύσκολο το έργο του Ολυμπιακού».

Για τον πρόεδρο των Ουκρανών, Αλεξάντρ Γιαροσλάφσκι

«Ο πρόεδρός της είναι πολύ πλούσιος και έχει κάνει πολλές καλές μεταγραφές τελευταία. Έχει ξοδέψει πολλά χρήματα. Είναι επιχειρηματίας που αγαπάει την ομάδα αυτή. Μοιάζει πολύ, σε λογική και συμπεριφορά με τον Αχμέτοφ της Σαχτάρ. Κι εκείνος, όπως ξέρουμε, δαπανά πολλά χρήματα, αγοράζοντας σπουδαίους νέους παίκτες από τη Λατινική Αμερική. Ο πρόεδρος της Μέταλιστ κάνει, επίσης, όλα τα χατίρια του προπονητή».

Για τα στοιχεία που κάνουν επικίνδυνη την Μέταλιστ

«Η Μέταλιστ δεν είναι ουκρανική ομάδα. Είναι περισσότερο ευρωπαϊκή. Ή μάλλον καλύτερα, λατινοαμερικάνικη. Δεν είναι μια τυπική ουκρανική ομάδα. Η δύναμή της είναι οι ξένοι παίκτες που έχει, οι Βραζιλιάνοι και οι Αργεντινοί».

Για τις ελπίδες που έχει ο Ολυμπιακός να προκριθεί στην επόμενη φάση

«Είναι απίστευτα επικίνδυνη και δυνατή μπροστά, είναι και αρκετά σφικτή πίσω. Θα χρειαστεί πολύ μεγάλη προσπάθεια από πλευράς Ολυμπιακού. Μπορεί να περάσει ο Ολυμπιακός, αλλά θα πρέπει να είναι συγκεντρωμένος και να δώσει ό,τι έχει και στα δύο παιχνίδια. Μην ξεγελαστεί κανείς από το όνομα της Μέταλιστ και νομίσει πως τα πράγματα είναι εύκολα. Το αντίθετα. Νομίζω πως στον Ολυμπιακό το γνωρίζουν και δεν θα την υποτιμήσουν».

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Best Buy Printable Coupons