OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

powered by Agones.gr - Stoixima

Ericsson-LG & blue technonologies

Ericsson-LG & blue technonologies
Introduce you to iPECS

Κυριακή 4 Μαρτίου 2012

O κυρίαρχος του Πειραιά...

Η ακαδημία πόλο του Ολυμπιακού πάει τόσο καλά, ώστε στο 12-2 με το οποίο οι πολίστες του Θοδωρή Βλάχου νίκησαν, εντελώς χαλαρά, τον Εθνικό, για τη 18η αγωνιστική της Α1 Ανδρών, τα πέντε γκολ πέτυχαν παιδιά που παίζουν εκεί.

Τα τρία γκολ του Δερβίση και το ένα που πέτυχαν οι Πρέκας και Αργυρόπουλος αναδεικνύουν και καταδεικνύουν τη δουλειά που γίνεται στον Πειραιά, στις μικρές ηλικίες. Ο Εθνικός, βεβαίως, δεν μπορούσε να φέρει αντίσταση στους "ερυθρόλευκους", που στο μυαλό έχουν το ματς της Δευτέρας απέναντι στον ΝΟ Χίου.

Τα οκτάλεπτα: 5-0, 3-1, 2-1, 2-0

Α' ΟΚΤΑΛΕΠΤΟ: Τρία γκολ στην κόντρα έχει πετύχει μέχρι στιγμής ο Ολυμπιακός, που προηγείται με 5-0 του Εθνικού στο πειραϊκό άλλοτε ντέρμπι. Δύο φορές ο Μουρίκης, μία ο Φουντούλης, μία ο Μπλάνης και μία ο Κολόμβος παραβίασαν την εστία του Λέντζου. Η εύκολη επικράτηση έχει ήδη προδιαγραφεί. 

Β' ΟΚΤΑΛΕΠΤΟ: Στο ρελαντί και με σβηστές μηχανές συνέχισε να παίζει ο Ολυμπιακός, στο παιχνίδι με τον Εθνικό. Τρία γκολ, από Κολόμβο, Αργυρόπουλο (το πρώτο του με την ανδρική ομάδα) και Φουντούλη- σε μία επίδειξη ατομικής ικανότητας- έκαναν το 8-1, με τους φιλοξενούμενους να σκοράρουν με τον Πετρόχειλο. 

Γ' ΟΚΤΑΛΕΠΤΟ: Ο Γιώργος Δερβίσης θα έχει να το λέει ότι σε ένα οκτάλεπτο πέτυχε όλα τα γκολ του Ολυμπιακού. Ο ταλαντούχος περιφερειακός έβαλε δύο, ενώ ένα πέτυχε ο Αλεβίζος. Σκορ 10-2, σε ένα ματς που... βιάζεται να τελειώσει. 

Δ' ΟΚΤΑΛΕΠΤΟ: Ακόμα λίγος τόπος στα νιάτα: ένα γκολ από τον Δερβίση και ένα από τον Μανώλη Πρέκα έγραψαν το τελικό 12-2 για τον Ολυμπιακό, που επιστρέφει στην κορυφή της βαθμολογίας της Α1. 
 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Best Buy Printable Coupons