OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

powered by Agones.gr - Stoixima

Ericsson-LG & blue technonologies

Ericsson-LG & blue technonologies
Introduce you to iPECS

Κυριακή 12 Αυγούστου 2012

Σπόρτινγκ - Ολυμπιακός 1-0 (Elias 54')







TEΛΙΚΟ 1-0

90' Τρία τα λεπτά των καθυστερήσεων.

87' Ο Φέισα δέχεται σκληρό μαρκάρισμα από τον Ρινάουντο, ο οποίος παρατηρείται με κίτρινη κάρτα.

83' Αλλαγές για τον Ολυμπιακό: Ο Παπάζογλου και ο Μανιάτης κάθονται στον πάγκο, για να περάσουν στο παιχνίδι ο Μανωλάς και ο Μοδέστο.

82' Έχει δώσει πνοή στην επίθεση του Ολυμπιακού ο Μιραλάς. Ο Βέλγος με ένα σουτ έξω από την περιοχή απείλησε την εστία της Σπόρτινγκ.

80' Ένα σκίσιμο στο πρόσωπο έχει προκαλέσει αιμορραγία στον Σέντρικ. Βγαίνει εκτός αγωνιστικού χώρου προκειμένου να του παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες. Προσωρινά με δέκα η Σπόρτινγκ.
   
78' Καλή στιγμή για τον Ολυμπιακό. Σέντρα του Τοροσίδη από δεξιά, "πετάγεται" στο δεύτερο δοκάρι ο Μιραλάς και κάνει την προβολή, αλλά σώζει πάνω στην γραμμή ο Ινσούα.

73' Ο Κάρολ βλέπει την κίτρινη κάρτα.

72' Διπλή αλλαγή για τον Ολυμπιακό: Οι Μιραλάς και Φετφατζίδης παίρνουν τις θέσεις των Μήτρογλου και Αμπντούν, αντίστοιχα.

69' Δυνατό διαγώνιο σουτ του Σέντρικ, επεμβαίνει και διώχνει σε κόρνερ ο Κάρολ. Πέρασε ανεκμετάλλευτο.

61' Πρώτη αλλαγή για τον Ολυμπιακό: Στη θέση του Λυκογιάννη ο Τάτος.

60' Ευκαιρία για την Σπόρτινγκ. Ο Ελίας γύρισε από δεξιά για τον επερχόμενο Καπέλ, ο οποίος σούταρε στην κίνηση λίγο άουτ.

 54' ΓΚΟΛ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΠΟΡΤΙΝΓΚ ΛΙΣΑΒΟΝΑΣ, 1-0. (Elias) Κακή απομάκρυνση του Σιόβα, η μπάλα στρώνεται στον Ελιάς και αυτός με ένα δυνατό συρτό σουτ από τα όρια της περιοχής, στέλνει την μπάλα στην δεξιά γωνία του Κάρολ που δεν μπόρεσε να διώξει.

46' Ξανά δράση στο "Ζοσέ Αλβαλάδε" για το δεύτερο ημίχρονο της φιλικής αναμέτρησης του Ολυμπιακού με την Σπόρτινγκ. Συνεχίζει με τους ίδιους έντεκα ο Ζαρντίμ.

ΗΜΙΧΡΟΝΟ 0-0

 45' Σκληρό μαρκάρισμα στον Μανιάτη, ο οποίος πέφτει στο έδαφος και πιάνει το πόδι του από τον πόνο. Δέχεται τις πρώτες βοήθειες από τον γιατρό της ομάδας και ξανασηκώνεται.

    
39' Υπό την πίεση του Σιόβα, ο Βαν Βολσφίνκελ πιάνει ένα αδύναμο σουτ μέσα από την περιοχή. Πέφτει και μαζεύει με άνεση ο Κάρολ.

34' Καλή στιγμή για τον Ολυμπιακό! Ο Φέισα άφησε για τον Αμπντούν, ο Αλγερινός γύρισε από δεξιά, όμως το σουτ του Μανιάτη δεν βρήκε στόχο.

22' Ο Κάρολ διώχνει με υπερένταση το επικίνδυνο σουτ του Αντριεν.


 Λείπει ακόμη η φαντασία από το παιχνίδι των πρωταθλητών. Λογικό εν μέρει από τη στιγμή που απουσιάζουν βασικοί παίκτες, όπως ο Ιμπαγάσα που έμεινε στην Ελλάδα, ενώ το τελευταίο μεταγραφικό απόκτημα, ο Πάουλο Μασάδο φτάνει σήμερα το βράδυ στη χώρα μας για λογαριασμό των "ερυθρολεύκων".

Η Σπόρτινγκ επιχειρεί να διασπάσει την άμυνα του Ολυμπιακού από τα άκρα. Ορεξάτο ξεκίνημα από τους Πορτογάλους, ανεβαίνουν και οι παίκτες του Ζαρντίμ όσο κυλά ο χρόνος.

Ο Τάτος πήρε εντολή να σηκωθεί για ζέσταμα.

8' Ο Μήτρογλου βρίσκει χώρο έξω από την περιοχή και πιάνει ένα συρτό σουτ, αλλά αυτό περνάει δίπλα από την αντίπαλη εστία.

3' Σε ετοιμότητα ο Κάρολ διώχνει με δεύτερη προσπάθεια την κεφαλιά του Ζέλσον Φερνάντεζ!

1' Σέντρα στο φιλικό. Με την παραδοσιακή εμφάνιση με τις πράσινες και άσπρες ρίγες αγωνίζονται οι γηπεδούχοι. Με μπλε εμφανίσεις οι παίκτες του Ολυμπιακού.

Από την μεριά της Σπόρτινγκ έχουν παραταχθεί οι Ρουί Πατρίσιο, Μπουλαρούζ, Βαν Βολσφίνγκελ, Τιέγκο Καπέλ, Μάρκος Ρόχο, Καρίγιο, Αντριέν, Σεντρίκ, Ινσούα, Ελίας και Φερνάντες.

Tην επόμενη Κυριακή έχει προγραμματιστεί το τελευταίο φιλικό των Πειραιωτών απέναντι στην Νάπολι.

Ο Πορτογάλος επιλέγει 11άδα με Κάρολ κάτω από τα δοκάρια. Δεξιά Τοροσίδη, αριστερά Χολέμπας και στο κέντρο άμυνας Σιόβα και Παπάζογλου. Μανιάτης και Φέισα θα είναι τα δύο αμυντικά χαφ με τον Λυκογιάννη στα αριστερά, τον Αμπντούν δεξιά και τον Τζεμπούρ μαζί με τον Μήτρογλου στο 4-4-2.

Στην ενδεκάδα που πρόβαρε κατ'ά την διάρκεια της πρωίνή προπόνησης κατέληξε ο τεχνικός του Θρύλου Λεονάρντο Ζαρντίμ εν όψει του αποψινού φιλικού με την Σπόρτινγκ Λισσαβόνας.
Η ενδεκάδα: Κάρολ, Τοροσίδης, Ππαάζογλου, Σιόβας, Χολέμπα,ς Μανιάτης, Φέισα, Λυκογιάννης, Αμπντούν, Τζιμπούρ, Μήτρογλου.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Best Buy Printable Coupons