OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

powered by Agones.gr - Stoixima

Ericsson-LG & blue technonologies

Ericsson-LG & blue technonologies
Introduce you to iPECS

Πέμπτη 9 Αυγούστου 2012

Πανέτοιμοι για την Πορτογαλία...

Οι παίκτες του Ολυμπιακού ολοκλήρωσαν την προετοιμασία τους ενόψει του ταξιδιού στη Λισσαβόνα για το φιλικό με τη Σπόρτινγκ.

Με μία τελευταία προπόνηση, την Πέμπτη το πρωί, στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Ρέντη, οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού ολοκλήρωσαν την προετοιμασία τους στην Αθήνα, ενόψει του αυριανού ταξιδιού στη Λισσαβόνα. Εκεί όπου την Κυριακή το βράδυ θα δώσουν ένα ακόμη δυνατό φιλικό, με αντίπαλο τη Σπόρτινγκ.

Το πρόγραμμα ολοκληρώθηκε δίχως προβλήματα, ενώ περιελάμβανε, όπως πάντα, ποικιλία στις ασκήσεις. Έμφαση δόθηκε στην τακτική, καθώς οι «ερυθρόλευκοι» έπαιξαν και δίτερμα, με τη συμμετοχή και των Λεάντρο Γκρέκο και Κέβιν Μιραλάς.

Αμέσως μετά την ολοκλήρωση του προγράμματος, ο Λεονάρντο Ζαρντίμ έκανε γνωστά τα ονόματα των ποδοσφαιριστών που θα ταξιδέψουν στην Ιβηρική Χερσόνησο. Την αποστολή αποτελούν οι Κάρολ, Μέγιερι, Σιόβας, Χολέβας, Μανωλάς, Παπάζογλου, Τοροσίδης, Τάτος, Καραγκούνης, Μοδέστο, Μανιάτης, Φετφατζίδης, Φέισα, Αμπντούν, Μιραλάς, Μήτρογλου, Πάντελιτς, Βλαχοδήμος, Τζιμπούρ, Λυκογιάννης.

Οι ποδοσφαιριστές θα συγκεντρωθούν το πρωί της Παρασκευής, στις 5:00 στο αεροδρόμιο, προκειμένου να αναχωρήσουν για τη Λισσαβόνα λίγο μετά τις 6:00. Σήμερα το απόγευμα θα βρεθούν στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Ρέντη οι ποδοσφαιριστές που δεν θα ταξιδέψουν και θα συνεχίσουν τα προγράμματά τους. Ικανοποιητικά εξελίσσεται η αποκατάσταση του Αβραάμ Παπαδόπουλου, με τον Έλληνα σέντερ μπακ να ανεβάζει διαρκώς ρυθμό στην εκγύμνασή του.
 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Best Buy Printable Coupons